Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a kapcsolatunk legeslegelején (azaz 9 éve) lefeküdtem a férjem testvérével, ezt ő most megtudta és válni szeretne. Szerintetek ez jogos?
Igazából még hivatalosan együtt sem voltunk, csak az ismerkedési fázisban járt a kapcsolat, így azt sem tisztáztuk és beszéltük meg konkrétan hogy na akkor mostantól a mással randizás/szex megcsalásnak számít.
Nem is ismertem az öccsét akkor még, hisz nem is mutatott be minket egymásnak.
Fesztiválon voltam a barátnőimmel és ott történt meg a dolog, de egyikőnk sem akart a másiktól semmi komolyat és ezt másnap rögtön tisztáztuk is.
Azt, hogy a férjem öccse volt az a srác, csak kb rá 4-5 hónapra tudtam meg, mikor már hivatalosan is együtt voltunk és bemutatott a családjának. A sráccal megbeszéltük hogy köztünk marad. Eddig minden oké volt, most valahogy megtudta (nem tudom honnan, sem én sem a testvére nem mondta el neki) és azt mondta válni szeretne mert neki ez nem fér bele.
Szerintem kicsit túlreagálja, hisz mint írtam, akkor még nem is voltunk konkrétan együtt, csak találkozgattunk néhányszor.. Őt szeretem és a testvére nem jelent semmit, én sem jelentek neki semmit, ugyanúgy családja van..
Emiatt van a balhé már napok óta és nem tud higgadtan erről beszélni, nem fogja fel a dolgokat, csak azt hajtogatja, hogy ő neki most ez milyen rossz..
Azért azt se felejtsük el hogy ez 9 évvel ezelőtt volt... Bár nem tudjuk a kérdező korát de feltételezem hogy még tizen-huszon éves volt... Az vesse rá az első követ aki nem csinált semmi hülyeséget fiatal korában.
Szerintem ez nem válóok még, az biztos hogy rosszul esik neki, főleg mert a testvére volt. De ha már ennyitől az emberek szétmennének akkor nagyon sok család eshetne szét "exeken, és görbe estéken"... Amik még a valós kapcsolat előtt történtek. Megsértettétek az önérzetét a titkolózással, remélhetőleg megbékél, adj egy kis időt neki és ha lehiggad próbáljátok meg megbeszélni. Te is és a testvére is.
A fő probléma - szerintem - nem az, hogy lefeküdtél a testvérével (amikor még a mostani férjeddel együtt sem voltál), hanem az, hogy 9 évig titokként kezeltétek.
Ez a része értelmezhető megcsalásként (csaltál abban, hogy nem voltál vele őszinte).
Amúgy nálam ez nem lenne válóok és megérteném a helyzetet, szerintem is túlreagálja a férjed a dolgot.
Namost Kérdező, nyugodtan keresheted az önigazolásodat, de ez persze semmit nem változtat azon a tényen, hogy a férjed kizárólagos döntése, hogy ebben a helyzetben akarja-e, tudja-e folytatni ezt a házasságot. A válásnak nincsenek ilyen értelemben szabályai, ez csak az adott két emberen múlik, hogy számukra mi válóok és mi nem az.
Egy ilyen kérdés feltevésével legfeljebb azt tudhatod meg, hogy az éppen ide író emberek többsége elválna-e a saját véleménye szerint egy ilyen szituban.
Én lehet, hogy elválnék, nem azért, mert volt egy alkalmi kapcsolatod a testvéremmel, hanem azért, mert ezt évekig elhallgattad, és utána se te mondtad el, hanem lebuktál. És hát ja, az szerintem se válóok, hogy volt más is az életedben. De az évekig tartó őszintétlenség az szerintem az, hisz utána már nem tudnék megbízni benned, az lenen a fejemben, hogy "vajon még mit hallgatsz el"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!