Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek el szeretnék menni a páromtól de van egy 2,5 éves gyerekünk es ő a gyereket nem hagyná mit tegyek hagyam itt neki a gyereket?
25 es es vagyok es van egy 2,5 éves gyerekem.
El szeretném hagyni a barátomat de tudom hogy sajnos nem tudnánk normálisan el válni és a gyereket se hagyná hogy el vigyem.
Fiatal voltam amikor össze jöttem velle es felelőtlen.
Nem is akkartam a gyereket csak rám erőszakolták ő es az annya.
Most meg csak a gyerek miatt vagyok itt de minden napom kín szenvedés.Ha elmenék akkor is félek a következményektől mert hat a párom elégé sőtét figura,abba meg bele se merek gondolni hogy ha a gyerekkel menék mit csinálna vellem.Sehogy se jó mit csináljak?
Hat igen ez lenne a megoldás de felek azól hogy véletlen történe vellem valami baleset....sajnos ebből az emberből mindent kinézek.
Valamikor lehett velle beszélni valamikor meg be kattan és akkor nem számít semmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!