Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Augusztus végén vége lett a kapcsoltunknak a párommal, van egy közös gyerekünk, akik 20hónapos. Mióta elment gyerektartást nem fizet, már3 hónapja nem is látogatja gyereket.
Sosem értettem az ilyen szülőket:(Szomorú dolog ez...az a kicsi nem tehet semmiről...te pedig egyedül vagy vele...de biztosan megtalálod a "másik feledet" én hiszek a második esély erejében!!!
Egyébként,hogy válaszoljak is a kérdésedre az ELSŐ hozzászolónak teljessen igaza van....egy kis papírmunka meg utánnafutkozás és TE is eltudod intézni majd a bíróság behajtja rajta ,(fizetése 30%.-ig letilthatja) és lehet azután már elgondolkodik azon,hogy rendessen fizessen!
Minden jót nektek!:-)
Szia!
Adok neked egy linket, légyszives nézd meg hátha segitségedre lesz.
Sajna nem nagyon tudok segiteni én is ebben a cipőben járok. Most probálok utánajárni dolgoknak. De ha megtudok valamit akkor igérem megosztom veled. Olvasgattam a neten sajnos azt kell hogy mondjam elég siralmas a helyzet minden felé. De legyünk pozitivak lehet hogy pont nekünk rendben lesz minden :) .
(elvált, két kicsi lányát egyedül nevelő apa vagyok)
Szép napot!
Kedves kérdező,
természetesen, kérheted a gyermektartásdíjat ugyanúgy, mintha házasok lettetek volna (a gyermek szempontjából ez egyáltalán nem számít), kereseti kérelmet kell benyújtani a bírósághoz 3 példányban erre vonatkozóan.
Tárgyi költségfeljegyzéses, tehát előre nem kell fizetned semmit.
Sajnos, a jelenlegi szabályok szerint csak 6 hónapra visszamenőlegesen tudod az igényt érvényesíteni.
egy ügyvéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!