Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki után kell most gyerektartás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki után kell most gyerektartást fizetnem?

Figyelt kérdés
10 éve elváltam, a volt feleségem anno összejött valakivel és külföldre költözött a lányommal együtt. A gyerektartást fizettem rendesen,viszont a lányomat ritkán láttam. A volt feleségem és a lányom 3 hónapja visszaköltöztek Magyarországra. A volt feleségem megkeresett azzal,hogy mivel a lányom 6 hónapos terhes ( 16 éves),ezért fizessek majd dupla gyerektartást. Szóval fizessek a lányom után is és a leendő unokám után is. Ez lehetséges?

2013. ápr. 8. 01:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Dehogy kap, kiskoru, a gyamja kapja, aki jelen esetben az anyja.
2013. ápr. 8. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Akkor sem az apjának kell eltartani az egész családot, ha elég nagy ahhoz hogy b@szni tudjon és szüljön, akkor szakadjon le az apja pénzéről.
2013. ápr. 8. 10:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom megvonni a gyerektartást, fizetni fogom,csak szerettem volna tisztában lenni a dolgokkal. Igazság szerint már csak a gyerektartás fizetése köt a lányomhoz,mivel ő külföldön élt eddig nem nagyon találkoztunk. Most sem jön el hozzám hiába hívom, sajnos,olyan mint az anyja csak a pénz érdekli. Mikor utoljára felhívtam azt mondta,ha nem adok több pénzt nem láthatom majd az unokámat. Amúgy se fogja engedni,hát ő maga se kíváncsi rám.
2013. ápr. 8. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, a lányod után a nagykorúságáig mindenképp fizetned kell (ritka kivétel, ha gyámhatósági engedéllyel megházasodna, és ezzel nagykorúvá válna, akkor onnantól nem), az unokáddal szemben viszont nincs semmiféle kötelességed, egyszerűen harsányan kacagd ki a szánalmas lejmolási próbálkozást, és adj hálát, ha megszabadulsz az ilyen típusú "családtól"...
2013. ápr. 8. 10:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát ez jó vicc. És ha ikrek, fizess 3-szoros gyt-t?

Micsoda nők vannak...

2013. ápr. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!