Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron is teljes gyerektartást kell fizetnem?
Szerintem egy hét esetében, ez csak a két fél egyeztetésén múlik.
Mondjuk egy hét azért nem is olyan nagy idő, nem tudom, hogy ezért mennyire éri meg harcolni az erre eső összeg levonásáért.
Ha 1-2 hónapról lenne szó, akkor persze tökéletesen megérteném.
Tényleg az lenne a megoldás, ha megbeszélnétek.
Ha a bírósági végzésben 25 ezer van, akkor ennyit adj az anyukának, és pont. (Már ha jól értem a dolgot.)
Ezen felül meg ha támogatni szeretnéd a gyerekedet, vidd el vásárolni, kérdezd meg, mire van szüksége, és vedd meg neki te a szükségleteit, így biztos, hogy az az összes tényleg jó helyre kerül.
A gyerektartást kell, de a többit nem. Az ovoda ruha rezsi dolgokat a gyerektartásból fizesse az ex.
Ne adj egy fillérrel sem többet semmire, mint ami hivatalosan kötelező, de azt viszont fizesd ki, nehogy az legyen, hogy betudod másba. Tudom nehéz, de ilyenkor ezt kell, mert hosszútávon te fogsz ráfaragni és még megemelteti a gyerektartást, hogy úgyis tudod fizetni ezeket is mellette.
"CSak azért kérdem, mert fura, hogy most fogat csináltat, számitógépet vesz, a gyerekem fogkeféje meg minősithetetlen állapotban van"
Kedves kérdező!
Te ennek a nőnek esküdtél örök hűséget, együtt terveztétek el a gyereketek jövőjét. Valszeg szerettétek egymást. Most meg mire ez a nagy gyűlölet? Mellesleg én nagyon visszataszítónak tartom ezt a viselkedést. Ráadásul úgy is írsz, mintha 100% igazad lenne még ebben a helyzetben is. Érdekes dolog, hogy pl. az állatok között ilyen nincsen...és mi vagyunk nagyra magunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!