Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha apum barátnője egy idegbeteg?
Apum barátnője tiszta hülye. Nyáron a Balatonon fogtam apukám kezét, erre elkezdi: "Ne fogd már a kezét, mert így olyan, mintha pedofil lenne!"
Teszem hozzá, 12 éves vagyok...
Most az esküvőjén hétvégén, én leszek a koszorús lány. Eredetileg nem akart koszorús lányt, nehogy valaki szebb legyen a menyasszonynál, de hát jogos, nála nem nehéz szebbnek lenni...
Tulajdon képen, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit gondoltok erről... Csak én vagyok "féltékeny" hogy ennyire csak a rosszat látom benne? :S
12L
Örülök hogy egyetértetek velem. :)
Nem tudom apum mit eszik rajta, az a nő mindenen hisztizik, nyafog, durcáskodik, annyira de annyira idegesítő!
Szerintem ne foglalkozz vele.
Sőt koszorúslánynak se kell lenned,ha nem tetszik.
Az a lényeg,ha valami nem tetszik,akkor ne kiabálj,meg durcáskodj,hanem szépen magyarázd el apukádnak,hogy mit miért gondolsz.
A barinőt kár szidni neki,mert most(még)úgyis rózsaszín ködben látja.
Nagy lányunk,aki már férjhez ment,és boldog családanya,még 16 évesen is fogta férjem kezét időnként,ha olyan kedve volt-az enyémet is- Legkisebbünk,most 12 örömmel fogja apja kezét,sőt bátyjáét is.
Szerintem a furcsa az olyan család ahol,ez furcsa :-)
Furcsák azok a kislányok akik 12-14 éves korban idegen fiúk kezét fogják-hisz a lélek akar tartozni valahová...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!