Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, ha apum barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha apum barátnője egy idegbeteg?

Figyelt kérdés

Apum barátnője tiszta hülye. Nyáron a Balatonon fogtam apukám kezét, erre elkezdi: "Ne fogd már a kezét, mert így olyan, mintha pedofil lenne!"

Teszem hozzá, 12 éves vagyok...

Most az esküvőjén hétvégén, én leszek a koszorús lány. Eredetileg nem akart koszorús lányt, nehogy valaki szebb legyen a menyasszonynál, de hát jogos, nála nem nehéz szebbnek lenni...

Tulajdon képen, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit gondoltok erről... Csak én vagyok "féltékeny" hogy ennyire csak a rosszat látom benne? :S

12L

2009. szept. 21. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit mocskos a fantáziája, de ez a példa önmagában nem olyan szörnyű.
2009. szept. 21. 19:51
 12/17 A kérdező kommentje:

Örülök hogy egyetértetek velem. :)

Nem tudom apum mit eszik rajta, az a nő mindenen hisztizik, nyafog, durcáskodik, annyira de annyira idegesítő!

2009. szept. 21. 21:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglalkozz vele.

Sőt koszorúslánynak se kell lenned,ha nem tetszik.

Az a lényeg,ha valami nem tetszik,akkor ne kiabálj,meg durcáskodj,hanem szépen magyarázd el apukádnak,hogy mit miért gondolsz.

A barinőt kár szidni neki,mert most(még)úgyis rózsaszín ködben látja.

2009. szept. 22. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Hiusítsd meg az esküvőt, már csak 1-2 nap :-)))
2009. szept. 25. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát...12 évesen én már nem sétáltam apámmal kézenfogva.Szerintem ez tényleg fura...
2009. szept. 30. 09:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Nagy lányunk,aki már férjhez ment,és boldog családanya,még 16 évesen is fogta férjem kezét időnként,ha olyan kedve volt-az enyémet is- Legkisebbünk,most 12 örömmel fogja apja kezét,sőt bátyjáét is.

Szerintem a furcsa az olyan család ahol,ez furcsa :-)

Furcsák azok a kislányok akik 12-14 éves korban idegen fiúk kezét fogják-hisz a lélek akar tartozni valahová...

2009. szept. 30. 10:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát... Szerintem nem bűn, hogy fogtam a kezét, főleg nem annyira, hogy amiatt apum pedofil legyen...
2009. szept. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!