Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha apum barátnője egy idegbeteg?
Apum barátnője tiszta hülye. Nyáron a Balatonon fogtam apukám kezét, erre elkezdi: "Ne fogd már a kezét, mert így olyan, mintha pedofil lenne!"
Teszem hozzá, 12 éves vagyok...
Most az esküvőjén hétvégén, én leszek a koszorús lány. Eredetileg nem akart koszorús lányt, nehogy valaki szebb legyen a menyasszonynál, de hát jogos, nála nem nehéz szebbnek lenni...
Tulajdon képen, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit gondoltok erről... Csak én vagyok "féltékeny" hogy ennyire csak a rosszat látom benne? :S
12L
Szerintem nem te vagy féltékeny, hanem inkább ő az rád!
Amúgy az én apám barátnője is ilyen...csak még rosszabb, mert ő se a lakásukba nem enged engem bemenni, sem az autójukba nem enged beülni!
Jesszus, ez beteg!
Nem vagyok a híve a rosszindulatúságnak, de az, hogy apád ilyen emberrel van és lesz, nem tesz majd jót neki sem, szóval ha apuddal élsz, kezdhetsz gondolkodni azon, hogyan lehet a legrosszabb színben feltüntetni ezt a szellemi-érzelmi nyomorékot, anélkül, hogy feltűnne a szándékosságod.
Utolsónak:
Gondolom, a villanyszámlát nem Te fizeted...
Egyszerűen nem értem az ilyen mesterségesen gerjesztett indulatokat. Én imádtam az Anyósomat, Apósomat. Mára háromszoros anyós vagyok, a menyeimre úgy tekintek, hogy a fiaim mellé végre lányaim is "születtek".
Kérdezőnek: abból, hogy nem akart koszorúslányt, hogy jön le, hogy idegbeteg? Kicsi lány, talán Neked is kellene egy kicsit alkalmazkodni, örülni, hogy Apukád megtalálja a boldogságát. Ha nem tekintenéd alapból idegbetegnek, talán még jó viszony is kialakulhatna köztetek! Remélem, sikerül, de ez Rajtad is múlik.
Köszönöm a lepontozást!
Csak azzal lehet egyetérteni, aki a hölgy fél arcát letépné? Ezzel csak saját magát minősítette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!