Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, ha apum barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha apum barátnője egy idegbeteg?

Figyelt kérdés

Apum barátnője tiszta hülye. Nyáron a Balatonon fogtam apukám kezét, erre elkezdi: "Ne fogd már a kezét, mert így olyan, mintha pedofil lenne!"

Teszem hozzá, 12 éves vagyok...

Most az esküvőjén hétvégén, én leszek a koszorús lány. Eredetileg nem akart koszorús lányt, nehogy valaki szebb legyen a menyasszonynál, de hát jogos, nála nem nehéz szebbnek lenni...

Tulajdon képen, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit gondoltok erről... Csak én vagyok "féltékeny" hogy ennyire csak a rosszat látom benne? :S

12L

2009. szept. 21. 14:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Utálom az ilyeneket, ne hagyd magad, ne hagyd, hogy kitúrjon a családból, az lesz a vége, hogy az apukádat is ellened fordítja, leszmajd egy féltesód, mindenki vele fog foglalkozni jajj a kis cuki, te meg örülhetsz ha meghúzhatod magad az árnyékban. Féligmeddig tapasztalatból beszélek...
2009. szept. 21. 14:50
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem te vagy féltékeny, hanem inkább ő az rád!

Amúgy az én apám barátnője is ilyen...csak még rosszabb, mert ő se a lakásukba nem enged engem bemenni, sem az autójukba nem enged beülni!

2009. szept. 21. 14:51
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Jesszus, ez beteg!

Nem vagyok a híve a rosszindulatúságnak, de az, hogy apád ilyen emberrel van és lesz, nem tesz majd jót neki sem, szóval ha apuddal élsz, kezdhetsz gondolkodni azon, hogyan lehet a legrosszabb színben feltüntetni ezt a szellemi-érzelmi nyomorékot, anélkül, hogy feltűnne a szándékosságod.

2009. szept. 21. 15:04
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg mind a ketten féltékenyek vagytok egymásra. A legjobb az lenne, ha mihamarabb közös nevezőre tudnátok jutni. Kitudja, ha jobban megismeritek egymást még akár "barátnők" is lehetnétek. Nem gondolod?
2009. szept. 21. 15:09
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Tépd le az arcát, elég a felét is. Ez mindig bejön.
2009. szept. 21. 15:16
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem jobb, ha felkészülsz mindenre.Csak nefeledd soha ne támadd nyiltan, mert szerintem apád most még mellé állna, mindenben neki adna igazat.Ha majd beszól neked, jobb ha hangfelvételt csinálsz.Szerintem féltékeny.Pl. nekem az anyósom ilyen féltékeny, de csak a hátam mögött.Ezért csinálok olyan dolgokat amikről tudom, hogy idegesiti.Pl. ha kiveszem a tányért nem csukom be teljesen a szekrényajtót,mindenhol égetem a lámpákat este.
2009. szept. 21. 15:20
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Utolsónak:

Gondolom, a villanyszámlát nem Te fizeted...

Egyszerűen nem értem az ilyen mesterségesen gerjesztett indulatokat. Én imádtam az Anyósomat, Apósomat. Mára háromszoros anyós vagyok, a menyeimre úgy tekintek, hogy a fiaim mellé végre lányaim is "születtek".

Kérdezőnek: abból, hogy nem akart koszorúslányt, hogy jön le, hogy idegbeteg? Kicsi lány, talán Neked is kellene egy kicsit alkalmazkodni, örülni, hogy Apukád megtalálja a boldogságát. Ha nem tekintenéd alapból idegbetegnek, talán még jó viszony is kialakulhatna köztetek! Remélem, sikerül, de ez Rajtad is múlik.

2009. szept. 21. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
48%

Köszönöm a lepontozást!

Csak azzal lehet egyetérteni, aki a hölgy fél arcát letépné? Ezzel csak saját magát minősítette!

2009. szept. 21. 15:51
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Az utolsó válaszolónak félig igaza van.Ezért most engem is majd lepontoznak. :) De egy 12 éves gyereknek,azért nem hiszem,hogy könnyű túllépni azon,hogy nem foghatja az apja kezét.A barátnőnek kellene példát mutatni,az apukának,pedig akkor is megfogni a gyereke kezét,mert ő is hozzá tartozik.
2009. szept. 21. 16:05
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Akkor sincs joga rászólni a gyerekre hogy ne fogja az apja kezét!Ez no comment,én is ismerek ilyeneket,ha neaggyisten még gyereket is szül...pfff
2009. szept. 21. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!