Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti elválnátok, ha anyagiakban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elválnátok, ha anyagiakban nem tudnátok egyetérteni?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk házasok, van két gyerek. Túl vagyunk már a nagy szerelmen,veszekedéseken, viharokon, kibéküléseken, stb. Egy dologban nagyon nem tudunk megegyezni, és ez engem felőröl: a pénz.

Ő azt szeretné, ha én egyáltalán nem, vagy alig dolgoznék, inkább itthon "álljak rendelkezésre" (gyerekezzek, főzzek, stb.), viszont ő ehhez nem keres ám eleget! Gyakran a számláinkat sem tudjuk tisztességesen fizetni. Nemhogy olyan dolgokat vegyünk, amire mondjuk vágynék (gyereknek bicikli, magamnak egynél több cipő, lakásfelújítás, stb.)

Abban a pillanatban, hogy rendesen fizető álláshoz jutnék, rögtön bojkottálja, addig tesz keresztbe, míg elmegy a kedvem tőle vagy kirúgnak miatta. De ettől persze az anyagi gondjaink nem oldódnak meg. Nem érti meg, hogy nekem ez így nem elég.

Beszélgetéseken túlvagyunk. Én legszívesebben mennék. Ő azt mondja szeret és ne menjek.

Mit tegyek?

2013. márc. 28. 19:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Nagyon sok dologban igazatok van. Nekem is egyre nehezebben megy visszakerülni a munkaerőpiacra, mert lyukak lettek a cv-mben, és ez csak rosszabb lesz.És valóban, a férjem se fog örökké élni.

Szokott a gyerekekkel foglalkozni, néha rátör a barkács-láz és itthon is megcsinál ezt-azt, olykor még főz is, DE!!! SOHA!!! nem kérésre. Úgy már nem, csak ha kedve van hozzá, merthát én miért "ülök otthon???"

Ezt is utálom már. Szerintem se tisztel és becsül engem azóta, amióta hagyom magam függésben tartani.

Én már megbántam az egészet, sajnálom már hogy olyan rohadtul szerelmes voltam, hogy azt hittem ő is szerelemből, jószándékból vezetgeti a családot. Most már látom, hogy én vakszerelmes hülye voltam, ő meg csak szimplán önző és számító.

Nem mindegy mennyi pénz van itthon. Nem csupán a kényelem miatt, hanem konkrét számlaproblémáink vannak. Ezt hagyni már szerintem irracionális, nem lehet féltékenységgel magyarázni.

Aki azt írta: fél a férjem "vagy hogy ha te is dolgozol akkor ő fölöslegessé válik". Ez mondjuk lehet a háttérben.

Úgy döntöttem, hogy ami állás jön legközelebb elvállalom, és AZ fogja eldönteni, együttmaradunk-e vagy sem. Ha keresztbetesz, hisztizik, elmegyek.

2013. ápr. 6. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!