Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék a szüleimne...

Hogyan segíthetnék a szüleimnek, (anyagiakban) ha még csk iskolás vagyok? :, ( (

Figyelt kérdés

15-20-ezer a fizetésünk,de az nagyon gyorsan elmegy, pl:suli,középiskola a tesómnak konyhába 1-2 dolog,földművelés.. :( így nagyon nagyon gyorsan elmegy ez a pénz..

anyukám minden nap síir mert másr majdnem ugy van h nincs mit enünk,:(( segíteni szeretnék nekik ,de nem tudom hogy hogyan ,megtakaritott pezem nincsen .. valami tipp?

2012. ápr. 23. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Eladod a számitógéped. És ezt nem rosszindulatból mondom. De az is plusz pénz, nem tudom hány éves vagy de Felkereshetnél egy céget, szórólapokat, ujságokat osztogathatnál.
2012. ápr. 23. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Az iskolás konkrétan milyen kort jelent? 16 felett már mehetsz diákmunkára, illetve engem 4 éve még bevettek úgy, hogy 15 voltam. Alatta viszont nem sűrűn fogsz találni munkát, hacsak nem valami illegálisat....

Viszont, ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogy az a 15-20ezer forint mégis hogy jön össze? Ettől biztos többet kerestek, kizártnak tartom, hogy csak ennyi a bevétel, hiszen most is itt gépezel. Vagy máshonnan? De mind1 is, mert ennyi pénzből még éhen halni sem lehet, lehetetlen, hogy csak ennyi a bevételetek. Vagy nincs gáz, víz, villany és az ételt magatok termelitek? Ne haragudj, de én elképzelhetetlennek tartom, hogy csak ennyi a havi bevételetek. Én most suliba járok, de szabadidőmben angolt korrepetálok és 3 diákkal heti 2 órában is több pénz jön nekem össze... esetleg, ha van a családban olyan, aki nagyon jó nyelvekből, reál tárgyakból, akkor lehetne vállalni korrepetálást. Nem sok pénz, de ha tényleg kevés a bevételetek, akkor az a kicsi is jól fog jönni.

2012. ápr. 23. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért a számitógéped ne add el, sokkal több lehetőséget biztosit annál minthogy megérné elkotyavetyélni fillérekért amit egy hét alatt feléltek.

Lehet épp a számitógép nyújta a megoldást.

Mennyi idős vagy és hol éltek? Városban jóval könnyebb alkalmi munkát szerezni még nagyon fiatalnak is mint vidéken.

Hogy milyen irányba érdemes kutakodnod függ attól mihez van affinitás.

2012. ápr. 23. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A leírtakból úgy rémlik falun éltek,nos akkor kérdezősködj lehet,hogy kell valakinek alkalmi kisegítő.
2012. ápr. 23. 13:57
 5/6 Kockasajt123 ***** válasza:

Én nagyon sajnálom az embereket. Már a gyerek aggódik a szüleiért. Micsoda világ ez?

Jön a szavazás, már egymást ócsárolják.

Nem megyek szavazni, amíg 20 ezerért kell dolgozni, hajléktalan van az utcán, nincs munkahely, stb.

A legtöbb szegény ember önhibáján kívül, az emberi egonak áldozatul esve tengeti az életét.

Nem irigylem mások vagyonát, de milliárdok minek kellenek a puha.....nek?

2014. febr. 16. 20:03
 6/6 Kockasajt123 ***** válasza:

Tanulj nyelvet, és húzz el az országból, akkor tudod támogatni anyagilag a szüleidet, Neked is jobb lesz.

Sokan összedobják a benzinpénzt, és gyakran hazajönnek kocsival.

Sok sikert!!

2014. febr. 16. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!