Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt Ügyvéd Úr! Egy apa, aki önhibáján kívül válik el az az utcára is kerülhet,30 éves munkaviszony után, az anya aki sosem dolgozott az kisemmizheti teljesen?
igen#21,igazad van, de segítségért jött, nem letolásért, amivel most valószínű nem tud mit kezdeni (mi pedig 1-2 idióta kivételével, mind segíteni szeretnénk itt a gyk-n, Te is)
A helyzet: Van 2 ember(olyanok, amilyenek, igaziból nem tudjuk,milyenek) -
de: az egyik ki akarja semmizni a másikat. És a joggyakorlat ezt simán támogatja. Ezt nem értem, és nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni. Mindenesetre a szociális munkások tudnak mesélni erről, hogy hány kihajított apuka fekszik az aluljárókban.
Nem értem! Ha közös megegyezéssel adtátok be a válást, akkor már az első tárgyaláson elválasztanak! Ha tényleg mindenben megegyeztetek!
És a magyar joggyakorlatban 1995 óta nincs békítő tárgyalás...
Nekem csak az gyanús, hogy lehet egy férfi ennyire balek. Miért irattad a nevére a házat? Miért fizetsz tartásdíjat, amikor te egy fillér többlethasználati díjat sem kapsz? Miért hagytad, hogy idáig jusson? Miért nem állsz a a sarkadra?
Már ne haragudj, de neked nem ügyvéd kell, hanem pap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!