Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Félreléptem, két hét múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreléptem, két hét múlva esküvő, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Négy éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt. Sajnos egy hónapja újra találkoztam életem első nagy szerelmével, akivel azelőtt évekig szerettük egymást de külföldre költözött, én fiatal voltam ahhoz hogy vele menjek, ezért megszakadt a kapcsolat. Két hete pedig ugye megtörtént az eset...nagyon jó volt vele, most úgy érzem hogy megbolondulok érte. Viszont tudom, hogy mostani párom imád engem, egy biztos pontja az életemnek...csakhogy őt soha nem fogom olyan lángoló szerelemmel szeretni, mint az exemet. Exem nemsokára visszamegy Londonba és feltette a nagy kérdést, hogy vele tartok-e? Nem tudom, mit tegyek, furdal a lelkiismeret is, azóta alig aludtam valamit. Párom azt hiszi az esküvő miatt aggódom ennyit. Most itt alszik mellettem és megszakad érte a szívem....bár tudnám őt úgy szeretni, mint az exemet.... 25/N
2013. márc. 17. 23:57
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
59%
már miért lett volna időrablás? gondolom, a pasit se hajtották fegyverrel ebbe a kapcsolatba..
2013. márc. 20. 00:27
 42/42 anonim ***** válasza:
Mondjuk van egy ötletem. Dögölj meg!
2014. jan. 21. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!