Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Félreléptem, két hét múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreléptem, két hét múlva esküvő, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Négy éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt. Sajnos egy hónapja újra találkoztam életem első nagy szerelmével, akivel azelőtt évekig szerettük egymást de külföldre költözött, én fiatal voltam ahhoz hogy vele menjek, ezért megszakadt a kapcsolat. Két hete pedig ugye megtörtént az eset...nagyon jó volt vele, most úgy érzem hogy megbolondulok érte. Viszont tudom, hogy mostani párom imád engem, egy biztos pontja az életemnek...csakhogy őt soha nem fogom olyan lángoló szerelemmel szeretni, mint az exemet. Exem nemsokára visszamegy Londonba és feltette a nagy kérdést, hogy vele tartok-e? Nem tudom, mit tegyek, furdal a lelkiismeret is, azóta alig aludtam valamit. Párom azt hiszi az esküvő miatt aggódom ennyit. Most itt alszik mellettem és megszakad érte a szívem....bár tudnám őt úgy szeretni, mint az exemet.... 25/N
2013. márc. 17. 23:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
És az a baromi nagy szerelem képes megint kimenni az országból, pedig annyira szeret téged igaz? De azért részedről simán elvárná, hogy rúgd fel az esküvőt és menj vele külföldre. Édes istenem, mekkora idióta vagy te!
2013. márc. 18. 14:06
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki az igazat,és utána hagyd el.Megérdemli,hogy tudja,sajnálatból meg ne maradj vele,mert ha képes voltál ezt megtenni,akkor nem szereted igazán.Nekem is volt egy hatalmas első szerelmem,miután egyértelművé vált,hogy köztünk nincs már semmi,még 3 év kellett,hogy elfelejtsem.De most a jelenlegi párommal (aki mellesleg 2 hét múlva már a férjem lesz) nagyon boldog vagyok.Az ex-et sokat látom,egy baráti társaságunk van,de sosem jutna eszembe,hogy megpróbáljam felmelegíteni a régi dolgokat,mert annyira szeretem a párom,és tudom ő az igazi.Ha te is így éreznél,akkor nem vágytál volna vissza a régihez.Szerintem jobb ha nem házasodtok össze.
2013. márc. 18. 14:27
 23/42 anonim ***** válasza:
89%
Én csak egyet tudok erre mondani: ha bármelyikük is az igazi, nagy szerelem lenne, egy percig sem gondolkoznál, hogy kit válassz!
2013. márc. 18. 15:02
 24/42 anonim ***** válasza:

Semmiképp se menj hozzá a vőlegényedhez, ha ennyi idő után lefeküdtél valakivel, a házasságotokban is felüti majd a fejét a hűtlenség, folyton azon fogsz agyalni mi lett volna ha vele mész, és félszívvel házasodni nem éri meg, mert a válás bonyolult procedúra, szerintem kíméljétek meg magatokat tőle.

Mondd meg neki,hogy mi történt,hogy érzel a másik iránt, és hogy sajnálod a dolgot, szakítsatok, te pedig szerintem adj egy esélyt a szerelemnek, így a vőlegényed is kap egyet,hogy megtalálja a saját igaziját.

2013. márc. 18. 15:50
 25/42 anonim ***** válasza:
Ez csak egy fellángolás, nosztalgia! Hogyhogy eddig nem keresett az a londoni pasi, és Te hogyhogy nem kerested őt, ha annyira nagy a szerelem??? lehet, hogy csak beijedtél az elköteleződéstől,jobb, mint ha utána történt volna, bár így is ronda ügy! Én úgy vélem, a 4 éves kapcsolatod az igazi életed. Lehet, hogy az exszel kiderülne, hogy csak 3 hónapig bírjátok együtt.
2013. márc. 18. 16:12
 26/42 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menny hozzá a völegényedhez...most úgy szülnél neki gyereket hogy közben még se ö az igazi?Ennek a kapcsolatnak már ott vége volt mikor felvetted a kapcsolatot az exeddel.... az hogy félre is léptél az már csak a megerösítés volt...vedd a saját jeleid!Sajnálatból házasodni??és ha egyszer elmondod a "férjednek"?Mit fog érezni?hogy ö csak egy pótlék és hogy szánalomból ment hozzá valaki,pedig találhatott volna olyat is aki szereti és megbecsüli.Én nem tudtam volna ezt megtenni.... nem mondom h nem ítéllek el...mert ez azért csúnya...h 2héttel a nagy "igen"elött ezt képes voltál meglépni...de hát te érzed.Mindenképpen fújd le az esküvöt...ugy is kifog bukni ez a dolog mert ráfog kérdezni a mostani párod hogy "de miért".Elbuktad ezt a vizsgát....de ne vedd el az ö esélyeit is.
2013. márc. 18. 16:48
 27/42 anonim ***** válasza:
62%
elárulha vki, h minek r.bancozni??? bezzeg amikor ti itt hősködtök, h így mentek k.rvázni meg úgy, akkor mi mit mondjunk??? az is ugyanilyen undorító!!!! mellesleg, nem r.banc, mert nem fizetett a szexért. ennyi.
2013. márc. 18. 18:08
 28/42 anonim ***** válasza:
51%

Ajh... nem szereted te a párodat.

Akit szeretek, annak a legjobbat akarom. Azt nem alázom meg. A megcsalás meg egyenlő a megalázással.

Valld be, hogy viszketett és annyi tartás nem volt benned, hogy visszautasítsd az exedet. Csak gratulálni tudok.

Nem alszol? Mindjárt megsajnállak... Gerinctelen...

Remélem a vőlegényed úgy kib*sz, hogy a lábad nem éri a földet, aztán húzhatsz az exedhez.

2013. márc. 18. 18:59
 29/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...mindenkinek igaza van. Ma egyedül alszom, megmondtam neki hogy nem lesz esküvő mert úgy érzem nem szeretem igazán. :( Nem sajnálom magam, inkább őt, most nagyon össze van törve. Londonba nem tudom hogy megyek-e, el vagyok bizonytalanodva, most idő kell nekem......
2013. márc. 18. 22:31
 30/42 anonim ***** válasza:
52%
Pedig a kérdésedben még azt írtad, hogy nagyon szereted őt. Feltételezem, nagyon fiatal vagy még. Szerintem most hibáztál igazán, mikor szakítottál vele. Ha nem szereted, miért lettél volna vele 4 évig, és miért gondoltad úgy még nem is rég, hogy vele akarod leélni az életed? Az ember a legeslegritkább esetben megy hozzá élete első és legnagyobb szerelméhez, és általában nem ezzel az emberrel éljük le az életünket, de aki iránt nem lángolsz úgy, az lehet sokkal nagyobb szövetségesed, lehet, sokkal komolyabb szálak fűznek vele össze, mint egy lángoló szerelem, ami ugyanúgy elmúlik majd, és maradnak a szürke hétköznapok, amikor marad a megértés és a szeretet és a szövetség. Hát sajnálom, hogy ezt felrúgtad. Még aludhattál volna rá párat, hogy mi lenne a helyes döntés. Később lehet, hogy bánni fogod ezt a döntést, nem tudom. szerintem csak pillanatnyi elmezavar volt nálad ez az egész, és valójában a vőlegényed a társad. Na de a Te életed.
2013. márc. 18. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!