Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Félreléptem, két hét múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreléptem, két hét múlva esküvő, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Négy éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt. Sajnos egy hónapja újra találkoztam életem első nagy szerelmével, akivel azelőtt évekig szerettük egymást de külföldre költözött, én fiatal voltam ahhoz hogy vele menjek, ezért megszakadt a kapcsolat. Két hete pedig ugye megtörtént az eset...nagyon jó volt vele, most úgy érzem hogy megbolondulok érte. Viszont tudom, hogy mostani párom imád engem, egy biztos pontja az életemnek...csakhogy őt soha nem fogom olyan lángoló szerelemmel szeretni, mint az exemet. Exem nemsokára visszamegy Londonba és feltette a nagy kérdést, hogy vele tartok-e? Nem tudom, mit tegyek, furdal a lelkiismeret is, azóta alig aludtam valamit. Párom azt hiszi az esküvő miatt aggódom ennyit. Most itt alszik mellettem és megszakad érte a szívem....bár tudnám őt úgy szeretni, mint az exemet.... 25/N
2013. márc. 17. 23:57
1 2 3 4 5
 31/42 Bence_ ***** válasza:
Jól tetted, hogy ezt megmondtad neki.
2013. márc. 18. 23:56
 32/42 A kérdező kommentje:
Kedves 30-as! Sajnos ha meg tudtam tenni ezt vele akkor nem szeretem úgy hogy az egy házassághoz elég legyen. Új életet kezdek mindkettő nélkül. Így döntöttem. A londoni pasi meg nem is keres azóta sem....így jártam. Tényleg hiba volt, de jobb hogy még esküvő előtt történt. :/
2013. márc. 19. 00:30
 33/42 anonim ***** válasza:
59%

Szia, 9-es vagyok és a 30-nak teljesen igazat adok.

Aludtál volna rá még egyet,nem kellett volna mindent felrúgj. Hirtelen felindulásból nem szabad sohasem dönteni.

Igen, úgy van, hogy egy ilyen szerelem mint neked a vőlegényeddel sokkal biztosabb ,nagyobb összetartást, szövetséget tud adni, mint egy nagy szerelem. Az csak fellángolás, ami elmúlik.

Próbáld rendbe hozni még a dolgokat, mond azt, hogy csak esküvő előtti pillanatnyi elmezavar volt nálad, és NE fújd le az esküvőt, mert később, mikor már tiszta fejjel, higgadtan tudsz gondolkodni, iszonyatosan bánni fogod, de akkor már késő lesz!

Sok sikert!

2013. márc. 19. 04:38
 34/42 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig jól döntöttél! Ha nem is az ex az igazi, de segített, hogy ne kövess el hibát.

Ha megtalálod az igazit, akkor lehet bármilyen szenvedély, nem fogod még csak gondolatban sem eldobni! :)

Minden jót!

24N

2013. márc. 19. 06:27
 35/42 anonim ***** válasza:
14%

A nők mindig nyivákolnak, hogy "nem halad a kapcsolat"

meg "csak az időm megy vele" !!

Most 4 évet vettél el a pasidtól!!

2013. márc. 19. 07:13
 36/42 Bence_ ***** válasza:
57%
Remélem, hogy számodra ez egy "remek" tapasztalat szerzés volt. Idővel még rendbe is jöhettek. Hiszen a tapasztalatok tükrében lehet, hogy megtanulod értékelni őt.
2013. márc. 19. 08:59
 37/42 anonim ***** válasza:
48%

jól döntöttél. a pasi megemészti idővel, fájni fog szegénynek, de jobb így,mint egy csúnya válás.

amúgy meg egy pasinak elveszel éveket az életéből,az annyira nem gáz,mert nekik nem ketyeg a biológiai órájuk annyira, kb 60 éves korukig nemzőképesek, és egy férfi bármikor beújíthat egy fiatal asszonykát, fordítva nem igazán.

2013. márc. 19. 10:03
 38/42 anonim ***** válasza:
25%
utolsó, ez, hogy éveket vesz el az életéből tényleg nem a biológiai óra szempontjából gáz, hanem azért, mert totál feleslegesen rabolta a pasi idejét. Nyugodtan kimondhatjuk, hogy ez a kapcsolat lótúrót sem ért, hiszen nem volt benne semmiféle komoly érzelmi alap a csaj részéről. Így pedig a kapcsolat annyit ér mint egy darab szar és tényleg felesleges időrablás. Ki tudja, a pasi hány lehetőséget szalasztott el 4 év alatt, hogy találhasson egy olyan nőt, aki szívből szereti őt. Na ezért...
2013. márc. 19. 12:04
 39/42 anonim ***** válasza:
egyet értek,persze, mindenkinek joga van megtalálni azt az egy bizonyos személyt, és én személy szerint önzésnek tartanám lefoglalni egy olyan pasit, aki rendes,normális és nem elkötelezettség fóbiás, de nem vagyunk egyformák, de ha egy nő áldoz 4 évet egy kapcsolatra, és mondjuk ott áll 30akráhány évesen egyedül, akkor már gáz van, mert a fogamzóképes évek száma vészesen fogy.
2013. márc. 19. 15:08
 40/42 anonim ***** válasza:
0%
Kovesd József Attila példáját.
2013. márc. 19. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!