Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet e bocsájtani valakinek ha egyszer megcsalt? Lehet igy tovább élni vagy mindig ott marad az a tüske?
El kell tudni engedni, és vissza kell tudni fogadni.
Nálunk is volt "eset" mindkét fél részéről, de azután még erősebb lett a kapcsolat!
Nem volt könnyű menet, de izgalmas időszak volt.
Imádjuk egymást, megértettük a csalás okait, feldolgoztuk és továbbléptünk.
A lényeg: ne csinálj presztizskérdést, ne érezd a személyed elleni támadásnak.
Azóta mi már nem is értjük ezt az übersértődést a megcsaláskor, de tényleg nem. Az a baj, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonít mindenki a mással való szexuális együttlétnek, és túl fontosnak tart valamit magában.
A kérdéseidre válaszok:
Igen megcsaltak, és én is.
Megbocsátani nem, de elfogadni igenis tudtuk-tudjuk.
Minden rendbe jött, SŐT.
Megbánni emiatt nem kellett és nincs is mit.
Ja, és visszamenőleg sem hagynám ki ezt a fajta élményt, mármint a feldolgozás, szenvedés, túllépés élményét!!
Tovább lehet élni ,de a folytatásnak csak akkor van esélye,ha soha nem fogod a fejéhez vágni.Egyszer sem!!!Erre csak a nagyon erős emberek képesek.
Nincs két egyforma félrelépés,de egy kaland még megbocsájtható.Nézd a statisztikát!A megcsalások aránya hatalmas,de csak kevés százalékuk derül ki.Hihetetlen,de az emberek majdnem 10%-a úgy neveli a gyermekét,hogy nem is tudja azt,hogy nem is tőle van.
Mi a jobb? Elveszel egy szűz nőt(ill férfit) akit a kíváncsiság egyszer belevisz egy kalandba vagy egy olyat aki nem csal meg,de előtted már több száz embernek megvolt?Melyik az undorítobb?
12-es, azaz utolsó: Szerintem nem lehet ilyen párhuzamot vonni, hogy melyik undorítóbb. Én úgy gondolom, hogy egy szoknyapecér pasi ugyanolyan "undorító" mint egy nő akinek sok kalandja volt. Úgy érzem valami személyes frusztrációd van a háttérben, de egyet értek avval hogy pl egy megcsalás megbocsátható. De sok esetben csak ébresztő, "riasztó" jelzés, hogy az a partner nem neked való, ha már elfajult. A harmadik fél bejövetele sokszor csak rávilágít hogy "ébresztő" legyen, hogy tovább kellene lépni.
Szerintem lényegtelen hány partnere volt előtte, ha 2 ember jól elvan akkor nem is kérdezi ki a párját az exekről és a múltjáról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!