Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az esélyesebb? Mert én vállalom, hogy nem voltam szent.
Sokat olvasgattam itt a fórumokat, de azt látom, sokan a másikat állítják be vétkesnek. Nálam más a helyzet.
Válunk. Azért válunk, mert a férjem 9 éven át megcsalt, rengeteg nővel, és agresszív volt, tört-zúzott otthon. Van egy közös gyerekünk. Róla van itt szó.
Mennyi az esélyem, hogy megkapom a gyermeket?
Az én paramétereim: én 9 év házasság után ismertem meg a jelenlegi páromat, és a férjem elől eljöttem az ország másik végére a gyerekkel a páromhoz lakni. (Rendezett anyagi körülmények közé, a kicsi iskolába jár, boldog, szóval minden rendben is volna, de...)A félelmeim: 1. jelen pillanatban nincs munkám, s nem tudom, mikor lesz. 2. a házasságunk utolsó egy évében (az ajtóbeverős-prostituálthoz járós időszakban) elkezdtem inni. Mióta sikerült megszabadulnom a férjemtől, nem iszok egy kortyot sem.
Azért ez már támadható, ugye?
Köszönöm a válaszokat.
Hát ha a múlt számít, akkor is a férjednek több a szégyellnivalója!
Ráadásul Te kapcsolatban élsz, ergo Te biztosítasz stabil családot a gyereknek, a férjed meg gondolom, nem, ha össze-vissza nőzik.
Állás!Az az első és legfontosabb!!
A bírónak látnia kell,hogy rendezett családi körülményeitek vannak,és el tudod tartani a kicsit!
Sajnos a férjed,ha akarja a gyereket,be fog próbálkozni az alkoholproblémádnál.
Én még nem váltam,de a szüleim igen,igaz annak már vagy 20 éve.Akkor anyám is apám is ittak, mi az öcsivel mégis anyunál maradhattunk/persze elvonóra kötelezte a bíró/,mert neki volt állása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!