Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki az esélyesebb? Mert én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az esélyesebb? Mert én vállalom, hogy nem voltam szent.

Figyelt kérdés

Sokat olvasgattam itt a fórumokat, de azt látom, sokan a másikat állítják be vétkesnek. Nálam más a helyzet.

Válunk. Azért válunk, mert a férjem 9 éven át megcsalt, rengeteg nővel, és agresszív volt, tört-zúzott otthon. Van egy közös gyerekünk. Róla van itt szó.

Mennyi az esélyem, hogy megkapom a gyermeket?

Az én paramétereim: én 9 év házasság után ismertem meg a jelenlegi páromat, és a férjem elől eljöttem az ország másik végére a gyerekkel a páromhoz lakni. (Rendezett anyagi körülmények közé, a kicsi iskolába jár, boldog, szóval minden rendben is volna, de...)A félelmeim: 1. jelen pillanatban nincs munkám, s nem tudom, mikor lesz. 2. a házasságunk utolsó egy évében (az ajtóbeverős-prostituálthoz járós időszakban) elkezdtem inni. Mióta sikerült megszabadulnom a férjemtől, nem iszok egy kortyot sem.

Azért ez már támadható, ugye?

Köszönöm a válaszokat.

2009. szept. 14. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a múltat nézik hanem a jelent!Ha most nem iszol és el tudod látni a gyerkőcöt akkor no para!:)
2009. szept. 14. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Munkát feltétlenül szerezz, mert ha a férjed sem iszik és van rendes keresete, élhető életkörülményei, akkor neki vannak jobb esélyei.
2009. szept. 14. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a múlt számít, akkor is a férjednek több a szégyellnivalója!

Ráadásul Te kapcsolatban élsz, ergo Te biztosítasz stabil családot a gyereknek, a férjed meg gondolom, nem, ha össze-vissza nőzik.

2009. szept. 14. 13:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Most is van neki barátnője, egy 21 éves lány, igazi anyatipus... de most pl. nála lakik a kollégiumban, nekem pedig van lakásom (csak nem abban élünk). Állást persze kutatok.
2009. szept. 14. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem most ez a néhány, per alatti hónap a legkritikusabb amikor is nem az fontos hogy milyen az állásod, inkább a megléte számít. Vállalj munkát pincérnőként, McDonaldsban, vagy egy gyárban a soron ha kell, de valamid legyen. Ha a gyerek már hozzád került, akkor keresgess olyan állást ami jobban passzol hozzád. A bíróság nagyobb jóindulatot is fog tanúsítani egy olyan anyával szemben akin látszik az hogy nagyon akar és kész áldozatot is hozni.
2009. szept. 14. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy van, ahogy leírtad, akkor neked nincs okod a szégyenre, a férjednek annál több...nagyon nem valószínű, hogy egy ilyen embernek ítélnék a gyereket, mikor van neki rendes anyja.
2009. szept. 14. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Állás!Az az első és legfontosabb!!

A bírónak látnia kell,hogy rendezett családi körülményeitek vannak,és el tudod tartani a kicsit!

Sajnos a férjed,ha akarja a gyereket,be fog próbálkozni az alkoholproblémádnál.

Én még nem váltam,de a szüleim igen,igaz annak már vagy 20 éve.Akkor anyám is apám is ittak, mi az öcsivel mégis anyunál maradhattunk/persze elvonóra kötelezte a bíró/,mert neki volt állása.

2009. szept. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!