Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tönkretesz a férjem múltja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretesz a férjem múltja. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
A férjem 24 éves korában megismerkedett egy lánnyal, aki 3 hónap után bejelentette, hogy terhes és nem veteti el. A párom vállalta a babát, de a nővel nem szeretett volna együtt élni. Azóta sok-sok év eltelt. Megismerkedtünk, feleségül vett. A gyerek anyja tönkreteszi az életünket. Már jóformán csak rendőrségre és bíróságra járunk. Mindenért feljelent. Hivatalból eljárást indítanak, majd lezárják, miután kiderül, hogy nincsen igaza. A gyerektartást folyamatosan felemelteti, mert mi jól élünk. Meddig lehet ezt még bírni?
2009. szept. 13. 23:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Én ere már csak azt tudnám neked mondani,hogy adjátok fel.

Ne keresse az apa a gyereket,csak ajánlja fel neki,hogy hozzátok bármikor mehet.Ennyi!!

Gyerektartást pedig fizessetek egy tisztességes összeget,mondjuk a felét mint eddig.

És csak szigorúan addig ameddig jár,az 50 ezer eléggé irreálisan magas összeg.

Remélem nem haragszol meg,de a férjed egy óriási nagy mar.a volt amikor erre a gyerekre egy 29M-s házat íratott!!!Miért nem a saját nevére vette,és ha a gyereke majd megérdemli megkapja ha felnő?Lakni akkor is lakhatott volna ott az anyjával az engedélyetekkel.De akkor nem lett volna akkora ló a nő alatt,mert a férjed bármikor kitehetné onnan.Az aljasságnak nincsenek határai úgy látszik.

2009. szept. 14. 22:43
 32/34 A kérdező kommentje:
A férjem azért egyezett bele a ház megvásárlásába, mert így megígérte a nő, hogy nem kutakodik a férjem akkori cége körül. (abból is kért volna) A nevére szintén ebből az okból nem vette a házat. Ezért kapta a gyerek. Kölcsönre vettük, házasságunk után még 2 évig törlesztettük. Én is azt tanácsoltam neki, hogy hagyja az egészet a fenébe. Mondja meg a gyereknek, hogy hozzánk bármikor jöhet. Mára már 14 éves lett, talán már ebben is tud dönteni. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy jól döntöttem-e.
2009. szept. 14. 23:28
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
jól tetted, hogy ezt mondtad. csökkentsétek a gyerektartást egy minimális összegre, annyira, amennyi hivatalosan is jár. ha pedg két hét múlva jön a gyerek, akkor mondja azt az apa neki, hogy "majd akkor gyere, ha nem a pénzem kell". sajnos ezt már elszúrta a 29M-os házzal, csak a pénzt láta benne anya, és minden bizonnyal a gyerek is. mondd el ezt apának...
2009. szept. 15. 16:51
 34/34 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy csak a pénze miatt kellett. Sajnálom is őt, mert kezdetben nagyon ragaszkodott a gyerkőchöz, de annyi csalódás érte már, hogy úgy látom talán már nem fáj neki annyira.
2009. szept. 15. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!