Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tönkretesz a férjem múltja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretesz a férjem múltja. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
A férjem 24 éves korában megismerkedett egy lánnyal, aki 3 hónap után bejelentette, hogy terhes és nem veteti el. A párom vállalta a babát, de a nővel nem szeretett volna együtt élni. Azóta sok-sok év eltelt. Megismerkedtünk, feleségül vett. A gyerek anyja tönkreteszi az életünket. Már jóformán csak rendőrségre és bíróságra járunk. Mindenért feljelent. Hivatalból eljárást indítanak, majd lezárják, miután kiderül, hogy nincsen igaza. A gyerektartást folyamatosan felemelteti, mert mi jól élünk. Meddig lehet ezt még bírni?
2009. szept. 13. 23:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%
10:55 - Kétlem, hogy egy ilyen szemét anya mellett - aki valószínűleg nem rá költi a pénzt, vagy nem törekszik arra, hogy több pénzt keressen - jól érezné magát vagy jó példát tanulna egy gyerek.
2009. szept. 14. 10:58
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Megint egy kérdés ahol olyan homályosak az információk hogy nehezen lehetne nemhogy tanácsot adni, de azt is megállapítani hogy ki és miben is sáros.. Hallottam már olyat hogy valaki bosszúból feljelentgeti a másikat de olyanról többször hogy az aki ártatlannak tartja magát ebben és abban, arról derül ki hogy nyakig sáros.. Szóval én a helyetekben még nem feszíttetném keresztre azt az anyát, hiszen 1 oldal nem oldal.
2009. szept. 14. 11:06
 13/34 anonim ***** válasza:
84%
10.58. Ne ítéljük meg/el az anyát, mert csak az egyik fél véleményét ismerjük. Nem tudhatjuk milyen anya valójában.
2009. szept. 14. 11:10
 14/34 anonim ***** válasza:
84%
Azért azt, hogy kinél lenne a gyereknek jobb helye, nem lehet ilyen félinformációkból megítélni. Ha az anya is feltenné itt a maga kérdését, lefogadom, hogy őt meg ész nélkül arra budzítanátok, hogy csesszen csak ki mégjobban az apával. Mert ő meg a saját szemszögéből tálalná. Hogy lehet ilyen semmit mondó infók alapján azt mondani, hogy helyezzék el az apánál a gyereket? Mit tudtok a körülményekről, a szülőkről? Semmit a világon. Rettentő felszínesek tudtok lenni kedves válaszolók.
2009. szept. 14. 12:33
 15/34 anonim ***** válasza:
89%

Egy nő gyereket vállalt az apa nélkül, vállalta, hogy nélküle neveli fel, közben rájött, hogy nem képes rá. Akármi is a helyzet, a gyereknek árt a legtöbbet. Nem az anyagiak, hanem a feszültség. Lehet, hogy egyik szülőnél se lenne jó helyen, de a gyerek nem szabad, hogy eszköz legyen 2 ember közti problémák esetén. Az apa nem akarta a gyereket, de fizetnie kell, mert mégiscsak az övé (állítólag), ezért kéne az apasági, de az anya sajnos nem volt felelősségteljes, amikor úgy döntött, apa nélkül is kell neki a gyerek. Ilyent én már láttam, és nagyon nehéz volt az anyukának, amíg ki nem ment külföldre, és ott kezdett új életet, és talált egy férfit, aki a társa, és akivel már gyereket is nyugodtan tud nevelni, nem kell az ex apát hajkurászni.

Így járnak azok a nők, akiknek az anyaság fontosabb, mint az, hogy ki legyen az apa. Pedig a két dolog egyenrangú. Megfelelő társ kell, hogy legyen az apa, máskülönben a gyerek issza meg a levét.

2009. szept. 14. 12:54
 16/34 anonim ***** válasza:
66%

"Egy nő gyereket vállalt az apa nélkül, vállalta, hogy nélküle neveli fel, közben rájött, hogy nem képes rá."

És erre abból a rengeteg információból jöttél rá amit a kérdező szolgáltatott nekünk?

Én írok egy újabb verziót: A férj teherbe ejtette a lányt és erre megrettent, el akarta vetetni vele a gyereket. A lány ebbe nem egyezett bele, így az apa szépen szedte a sátorfáját és otthagyta őket. Az anya nevelgette a gyereket, de az apa folyamatosan késett a pénzzel, így muszáj volt a bírósághoz fordulnia hogy az apa fizessen, mert ugye a gyerek nem levegőt eszik. Ebből az új asszonka csak annyit vett észre hogy jönnek a feljelentések, látszólag ok nélkül.

Szóval akár ez is lehetne a történet, képtelenség leszűrni ennyi infó alapján. Akármi lehet, itt mindenki azt ír amit akar.

2009. szept. 14. 13:02
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

13:02 - hadd idézzem: A párom vállalta a babát, de a nővel nem szeretett volna együtt élni.

Ennyi.

2009. szept. 14. 13:04
 18/34 anonim ***** válasza:
94%
Hallottam már olyan nőről, aki a gyerekkel akarta magához láncolni a pasit, aki már nem akart vele maradni. Ebben az esetben nem jött össze, egyik barátnőm ismer olyan esetet, ahol sikerült, de a kapcsolat nem lett jobb, szerencsétlen gyereket sajnálom.
2009. szept. 14. 13:06
 19/34 anonim ***** válasza:
95%
Én pedig megnyertem a Lottó 5-öst és minden pénzt jótékonyságra adományoztam. Ugyan már, mit érnek ezek a kérdések ha nincsen meg mellé a másik fél története is. TERMÉSZETESEN mindenben az a fél hibás aki ellen a kérdés szól. A kérdező írjon arról mi volt a feljelentések tárgya, linkeljen szkennelt dokumentumokat, gyerektartást bizonyító fizetési csekkeket, mindent ami ahhoz szükséges hogy megállapíthassuk hogy kinek is van igaza, végül pedig szóljon a lánynak és írja meg ő is a saját részét a dolognak. Ja, hogy szimpátiát (és a másik ellen gyűlöletet) keltő kérdéseket írni könnyebb mint azzal foglalkozni hogy amit írunk annak legyen is foganatja? Akkor bocsánat.
2009. szept. 14. 13:17
 20/34 anonim ***** válasza:
84%
Te egy nyilvános forumon minden privát iratodat bescannelnéd, és közzétennéd? Mert ha igen, akkor nagyon sajnálatraméltó vagy.
2009. szept. 14. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!