Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretesz a férjem múltja. Mit tanácsoltok?
Egy nő gyereket vállalt az apa nélkül, vállalta, hogy nélküle neveli fel, közben rájött, hogy nem képes rá. Akármi is a helyzet, a gyereknek árt a legtöbbet. Nem az anyagiak, hanem a feszültség. Lehet, hogy egyik szülőnél se lenne jó helyen, de a gyerek nem szabad, hogy eszköz legyen 2 ember közti problémák esetén. Az apa nem akarta a gyereket, de fizetnie kell, mert mégiscsak az övé (állítólag), ezért kéne az apasági, de az anya sajnos nem volt felelősségteljes, amikor úgy döntött, apa nélkül is kell neki a gyerek. Ilyent én már láttam, és nagyon nehéz volt az anyukának, amíg ki nem ment külföldre, és ott kezdett új életet, és talált egy férfit, aki a társa, és akivel már gyereket is nyugodtan tud nevelni, nem kell az ex apát hajkurászni.
Így járnak azok a nők, akiknek az anyaság fontosabb, mint az, hogy ki legyen az apa. Pedig a két dolog egyenrangú. Megfelelő társ kell, hogy legyen az apa, máskülönben a gyerek issza meg a levét.
"Egy nő gyereket vállalt az apa nélkül, vállalta, hogy nélküle neveli fel, közben rájött, hogy nem képes rá."
És erre abból a rengeteg információból jöttél rá amit a kérdező szolgáltatott nekünk?
Én írok egy újabb verziót: A férj teherbe ejtette a lányt és erre megrettent, el akarta vetetni vele a gyereket. A lány ebbe nem egyezett bele, így az apa szépen szedte a sátorfáját és otthagyta őket. Az anya nevelgette a gyereket, de az apa folyamatosan késett a pénzzel, így muszáj volt a bírósághoz fordulnia hogy az apa fizessen, mert ugye a gyerek nem levegőt eszik. Ebből az új asszonka csak annyit vett észre hogy jönnek a feljelentések, látszólag ok nélkül.
Szóval akár ez is lehetne a történet, képtelenség leszűrni ennyi infó alapján. Akármi lehet, itt mindenki azt ír amit akar.
13:02 - hadd idézzem: A párom vállalta a babát, de a nővel nem szeretett volna együtt élni.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!