Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy éve nem tudom túltenni magam. Ti mit tanácsoltok? Ez már orvosi eset?
Ilyen amikor a szerelmed elhagy. Sajnos én is átéltem. Csak az idő segít és ha nem találkoztok. Nekem lassan már 10 éve, de még mindíg eszembejut hogy mi lett volna ha....
Nagyon nehéz. Majdnem 3 évembe került mire kihevertem valamelyest, pedig csak 3-4 hónapot voltunk együtt.
Most van egy csodálatos férjem és két gyönyörű lányom, de néha még eszembejut.
Egy bizonyos kor után már mondhatjuk hogy mindenki átélt már ilyet szerintem.
Elhagyott,nem kellesz neki és neked pont emiatt annál jobban kell!
Közhely,e az idő megoldja!!!!Ez tuti!
Szerintem lehet, hogy egy kis környezetváltozás jót tenne neked..utazz el, vagy költözz el! tudom, ezt így könnyű leírni..de valószínű már úgysem jön vissza hozzád..szóval jobb lenne magadban is lezárni ezt az ügyet..ismerkedj másokkal, járj el szórakozni..és a legtöbbet majd az idő segít!
Mielőbbi "gyógyulást" neked!!
Szia!
Fúúú...hát nagyon sajnálom ami történt. Sajnos ilyen férfiakat is hord a hátán a Föld. :( Szerintem nem is igazán ő hiányzik neked..hanem ahogy magadat érezted mellette. Az az érzés hiányzik neked...nem??? Boldog voltál...egy ideig. Gondolj bele...ugyanazt a boldogságot átélheted-e még egyszer mellette??? Valószínűleg már nem. Tudom, hogy nagyon nehéz...de valahogy....szépen lassan...túl kéne lépni rajta. Csak az idődet vesztegeted :(. Légy határozott :)...és ez egyszer tartsd szem előtt, hogy hosszú távon neked mi a jó?? Kell neked, hogy folyton megalázzon....megcsaljon....és még te érzed magad bűnösnek ez miatt??? Na nem!!! Légy erős....és dobd ki...rövid távon piszkosul fog fájni...de hidd el...utána örülni fogsz, hogy jól döntöttél.
Sok sikert!
Sok sikert!
Szia!
Lehet picit fájni fog, amit írok.
Ez a pasi se tudja mit akar, és ahol kényelmes neki, ahol mosnak-főznek rá , ott marad. Neki teljesen mindegy, hogy a szeretője, vagy te, vagy a volt felesége.
Ájjjájjj....Tudom, hiába tanácsolom hogy büszke fővel szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert írtad nem megy.
Csak gondolj bele, hogyha egy veszekedés alkalmával képes volt odaköltözni a volt feleségéhez , és nem egy haverhoz, akkor...És még írod is hogy a volt feleség örült ennek....
Kérdező, ....mi kívülállóként látjuk a lényeget, és ordít a felkiáltójel, hogy dobd ki, de neked kell ezt tudatosan megérteni, "felfogni"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!