Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy éve nem tudom túltenni magam. Ti mit tanácsoltok? Ez már orvosi eset?
szerezd meg ezt a könyvet, és használd, segíteni fog.
Járj jógázni, vagy edzésre rendszeresen, az is segít.
Szerintem azért egy bizonyos kor után már az agyunkkal gondolkozunk,vagy legalábbis használjuk az eszünket.Tudom,hogy nagyon fájdalmas meg minden,de örülj,hogy lelépett,mert Te úgysem küldted volna el,és tönkre menne mellette az egész életed.Csak reméld,hogy sosem akar vissza jönni hozzád.Egyébként ne haragudj,de én nem értem igazán az ennyire gyenge embereket,akikben semmi méltóság tartás nincsen,ennyire hülyét lehet csinálni belőlük.Ez a pasi úgy tűnik több ilyen nőt is talált magának,akiket kedvére ránthat elő ha kell és dobhat el.
Miért akarsz egy ilyen férfit magadnak ezt mondd meg???Mert ha azt írod 16 éves vagy,akkor azt mondom naiv butuska még.De azt írod középkorú nő vagy.Mindenkinek össze törik a szívét előbb-utóbb.Túl kell élni,és túl is lehet.Tudatosan kell lemondani róla,és nem gyötörni magad,feleslegesen reménykedni.Mert ha visszajön,akkor sem fog megváltozni!Megcsal,becsap,hazudozik...stb...mégis miben reménykedsz?Tényleg kell ez neked?Rázd meg magad,és döntsd el,hogy elfelejted.Ha véletlenül térden állva könyörögne,hogy fogadd vissza,akkor se tedd!Ne akarj magadnak rosszat.Ez a pasi egy egoista disznó,de ezt Te is tudod.Sok sikert.
Kutyaharapást szőrivel!
Használd az internetet:) Látogass társkereső oldalakra, írj, ismerkedj, barátkozz! Persze megfontoltan, elsőre ne higgy el mindent, de érdemes egy kicsit elterelni a gondolataidat erről a paliról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!