Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mire kell gondolni ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell gondolni ilyenkor hogy konnyebben menjen?

Figyelt kérdés
Ket eve elek elettarsi viszonyban,ami lassan mar mar katasztrofa.A parom nagyon sokat hazudik nekem,elhallgat dolgokat,titokzatos.Elmondtam neki sokszor hogy tudom hogy valami nincs rendben vele de nem oszinte,es ezt mar nem tudom en csinalni mert nem bizok benne,el szeretnek koltozni de az igazsag az hogy en lakok nala,a szulokhoz nem tudok menni es sajat lakasom nincs es most jelenleg anyagilag is rosszul allok.lepnek is es nem is,a kerdesem vegulis az hogy hogyan szanjam el magam a valtoztatasra,mert nem megy.midig arra gondolok hogy megvaltozik,amit en magam is tudok hogy nem fog,de nem tudom hagyni.mit gondoltok voltatoke hasonlo esetben?
2013. febr. 10. 18:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nincs...de nem is szukseg mert mar az elejen le volt szogezve hogy ki mit vesz fizeti...
2013. febr. 10. 18:20
 12/15 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok egy ideje. 1évig jártunk a volt barátommal, már fél éve szakítottunk de valamiért nem tudjuk elengedi egymást. Valami vonz benne pedig nekem ő ugyanúgy sokat hazudozott sőt megcsalt egyszer..Nehéz az ilyen. De most van az életemben egy új fiú aki kezdi velem elfelejtetni.:) Szóval próbálj elköltözni tőle, és keress mást. Először nagyonnagyon nehezen fog menni és vissza akarsz majd menni hozzá mert elfogod felejteni azt, hogy miért is döntöttél így, és csak a jó dolgok fognak eszedbe jutni..de ha már egyszer ilyen elhatározásra jutottál akkor úgyse tudnád leélni vele boldogan az életed.:) Keress mást tényleg, hidd el az idő minden sebet begyógyít!
2013. febr. 12. 21:43
 13/15 anonim válasza:

ha kihült a kapcsolat..lépned kell.ennek semmi értelme.ha van esély rá h rendbe hozd akkor tedd meg.ha nincs ...menj..

nincs ismeretlen tényezö ebbe a képletbe.

sajnos" mi" igy kintröl jobban látjuk ezt és könnyen osztogatjuk a tanácsot.nem könnyü,elhiszem..de menned kell...

2013. febr. 13. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
11: Csak mert élettársi kapcsolatban is van vagyonmegosztás, és 2 év együttlakás után nem lennél akkor nincstelen, és nem lennél teljesen Magadra utalva a lakhatásod megoldásában...
2013. febr. 13. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerinted milyen "vagyont" vihetett ebbe a kapcsolatba valaki, aki most azért nem tud szakítani a hazudozós élettársával, mert nincs hova mennie tőle??

Kérdező munkahelyed, fizetésed van? A szüleidhez "bizonyos okok" miatt nem tudsz menni, az nem azért van, mert összebatyuztál ezzel a pasival? Ha igen, akkor keresd meg őket, mondd el milyen helyzetben vagy, és kérd, hogy engedjenek vissza. Barátnő, munkatárs, nem tud befogadni átmenetileg, amíg nem találsz valami megoldást?

2013. márc. 19. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!