Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mire kell gondolni ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell gondolni ilyenkor hogy konnyebben menjen?

Figyelt kérdés
Ket eve elek elettarsi viszonyban,ami lassan mar mar katasztrofa.A parom nagyon sokat hazudik nekem,elhallgat dolgokat,titokzatos.Elmondtam neki sokszor hogy tudom hogy valami nincs rendben vele de nem oszinte,es ezt mar nem tudom en csinalni mert nem bizok benne,el szeretnek koltozni de az igazsag az hogy en lakok nala,a szulokhoz nem tudok menni es sajat lakasom nincs es most jelenleg anyagilag is rosszul allok.lepnek is es nem is,a kerdesem vegulis az hogy hogyan szanjam el magam a valtoztatasra,mert nem megy.midig arra gondolok hogy megvaltozik,amit en magam is tudok hogy nem fog,de nem tudom hagyni.mit gondoltok voltatoke hasonlo esetben?
2013. febr. 10. 18:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Megkérdezhetem ,hogy miért nem tudod otthagyni?
2013. febr. 10. 18:02
 2/15 A kérdező kommentje:
Azert mert valami huz vissza hogy maradjak vele,pedig nem mondhatom hogy olyan nagyon szeretem,szerettem nagyon de ez megvaltozott a hazugsagai miatt...
2013. febr. 10. 18:04
 3/15 anonim ***** válasza:
És 2 évvel ezelőttig hol laktál?
2013. febr. 10. 18:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
szülőkhöz miért nem mehetsz? az egyik legkézenfekvőbb megoldás lenne.
2013. febr. 10. 18:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy azt csinálod, amit a nők 90%-a. Minden kapcsolatát leépíti, mert ő felnőtt és nem kell senki, csak a párja, aztán meg jön a pofáraesés.

Ne más pénzén legyél felnőtt.

2013. febr. 10. 18:12
 6/15 A kérdező kommentje:
sajnos igazad van 7-es:((((.de tudna valaki a kerdesemre valaszolni?
2013. febr. 10. 18:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Oda menj, ahol 2 évvel ezelőttig laktál!
2013. febr. 10. 18:16
 8/15 A kérdező kommentje:
szulokkel laktam,de oda bizonyos okok miatt nem tudok menni.
2013. febr. 10. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Élettársi bejegyzésed van?

Mert az segít ilyenkor anyagilag, ha váltok.

2013. febr. 10. 18:19
 10/15 anonim ***** válasza:

A kedvesednek is ha van gerince, segít ebben, neki is érdeke, hogy békében váljatok el.

Más rokonaid is biztosan vannak.

Ha az összeköltözés előtt elmulasztottad a felnőtté válást, önállósodást, akkor most kell pótolnod.

Ahogy anno egyedülűállóként saját lábadra álltál volna, azt kell most meglépned.

A szülők is szoktak segíteni az otthonteremtésben.

A kereseted milyen?

2013. febr. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!