Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zaravra, ha a barátotok exe nyomozna utánatok?
Bizonyos mértékű kíváncsiság teljesen természetes, az ember kíváncsi olykor az elődjére/utódjára, főleg ha még szerelmes, vagy megsértették valamivel, vagy bizonytalan lelkivilágú személy. Engem nem zavarna, ha nem lép túl egy mértéket, ha kíváncsi, hát kíváncsi :-)
A magánnyomozó érdekes téma, nekem a volt férjem fogadott a válásunk után, van-e valakim, és 3-4 nap napi százezerbe került neki 10 éve, szóval biztos vagy ebben a magánnyomozóban, hogy megengedheti magának?..
A nyomozó biztos. Nem miattam mentek szét, lenyomozta hol dolgozom, mennyit keresek, mi van a nevemen stb....
Nem is ismer, nem találkoztunk még. Mi szüksége lehet erre.
Ítéljetek el, de én nyomoztattam a volt feleségem barátja után. Úgy gondoltam, hogy miután ő neveli a gyerekeimet nem árt tudnom milyen ember az, akivel a gyerekeim vannak. És sajnos megdöbbentő dolgok derültek ki. Sejtettem, hogy nem becsületes módon keresi a kenyerét, de amit megtudtam, az nem egy kisstílű szélhámosra utal, hanem azért annál komolyabb dolgokra.
A legszomorúbb persze az, hogy nem tudok mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!