Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zaravra, ha a barátotok exe nyomozna utánatok?
Facebook nem érdekelne mert nincs... de magánnyomozó?
Elgondolkoznék rajta hogy az illetőnek valami súlyos elmebaja lehet és esetleg fizikálisan veszélyt jelent rám nézve (mer ugyan miért nyomoztatna ha nincs semmi extra az életemben, jövök megyek a melóból, 2 emberrel találkozok kb.)
ha megtudnám biztos feljelenteném, ha nem lehet elköltöznék az ország másik végébe, nem szólnék róla senkinek, aztán csak keressen :D
utánam az exem új csaja nyomozott. Nem durván, de érezhetően. Inkább röhögtem magamban, h nem elég h megkapta azt a pasit(akit ismerek és tudom h nem lehet vele tervezni) de ezek szerint még azt is érzi mellette h a nyomomba sem érhet
ha bárki is nyomozna utánam magánnyomozóval, összegyűjteném a bizonyítékokat és feljelenteném, ez azért durva
A magánéletemet nem a közösségi oldalakon élem és nem posztolok olyat, ami nekem kínos. Aki meg a posztolt dolgaimmal akar lejáratni, az magát minősíti.
Amúgy egy rövid kattal le is tudod tiltani, meg beállítani, hogy ki mit lásson a profilodból.
A magánnyomozót meg személyesen keresném fel, és megértetném vele, hogy bíróságra citálom, ha nem dobja vissza az ügyet.
Az első gondolatom az lenne, hogy ez beteg. A második is.
Igen, zavarna- ha tudnék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!