Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy nagyon utáltátok a barátotok/barátnőtök választottját?
Kb 2 éve vannak együtt,távkapcsolatban.A szülei még mindig nem tudják,hazudozik nekik.A srác arab,és persze muszlim.A barátnőm kijelentette hogy most már allahban hisz.Pl.mi szeretünk eljárni táncolni koncertre,vagy meginni hétvégén egy sört valahol,(régen ő is ilyen volt),de most már úgy néz ránk,mint a véres rongyra ilyenkor.
A legjobb hogy mindig a telóját nyomkodja,és ezzel a sráccal beszél,akár hol vagyunk,vagy mit csinálunk.(Korábban már tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést.Annyira kellemetlen hogy beszélünk hozzá,elmegyünk ebédelni,és ő fel sem néz a telójából.
De ez csak 2 apró kis példa...
Rá megy az össze baráti,és családi kapcsolata erre a fiúra.Tudom hogy nincs jogom beleszólni.Csak nem akarom hogy akkor koppanjon,mikor már majd férj és feleségként élnek együtt valahol az arab világban...
Igen, volt velem ilyen.
Ugyanez volt a helyzet a barátnőmnél is, a barátja nem volt rá jó hatással, rettentően megváltozott tőle. Amiket mesélt a barátjáról, abból is azt szűrtem le, hogy a barátja csak kihasználja.
Megmondtam neki a véleményemet, de csak nyugodtan. Nem volt belőle vita, bár eleinte megsértődött, nem hitt nekem. Szentül hitte, hogy a barátjával szerelmesek egymásba, sokáig együtt lesznek, stb...
Aztán nekem lett igazam, amint a barátnőm nem akart vele lefeküdni (mert szűz volt és még nem akarta elveszíteni) otthagyta...
Na igen ez más téma...De komolyan herótom van attól, hogy akárhova elmegyünk, mindig van akinek az az első megnyilvánulása hogy VAAAN wifi...kérdem én,kit érdekel?Annyira bosszant.És rosszul is esik,hogy arra az 1-2 órára míg velem van,nem tudja elfelejteni a telefont.Szerintem nagyon rossz hatással van az emberi kapcsolatokra.Múltkor le lettem b*szva,hogy el vagyok tűnve,mert 5 napja nem lehet elérni fészen...Mondom mi lett volna ha felhívsz?Kész vicc.
Amúgy várok tanácsokat is!Köszönöm!
Hű, ez az arab dolog nem valami jó jel :( Az a baj, hogy még mindig sok a szereotípia a muszlimokkal, muzulmánokkal kapcsolatban tehát nem tudhatjuk biztosan, hogy a barátnődet csak hülyíti ez a fickó a nagy szerelemmel aztán majd házasság után rabszolga lesz vagy amolyan normális ember, aki nem erőlteti rá a hitét a párjára (a nőre) és nem akarja fogolyként tartani aztán az arab országban. Azt tudom javasolni, hogy figyelj oda erre a barátnődre esetleg mutass neki olyan cikkeket, amelyek ilyennel foglalkoznak, ogy mennyire más tud lenni egy arab ffi, amikor még nem a felesége a nő és mennyire megváltozik utána. Rengeteg sztori van ezzel kapcsolatban. Én tuti oolvastatnék a barátnőmmel ilyeneket, csak, hogy tudja.
Bár, nekem van egy barátnőm, neki is araba férje és ő például a fent leírtaknak abszolút az ellentéte, sosem tapasztalt olyan fajjta gúsbakötést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!