Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt olyan hogy nagyon utáltát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy nagyon utáltátok a barátotok/barátnőtök választottját?

Figyelt kérdés
Mit tettetek?Megmondtátok?Hogy reagált a barát???Azért kérdezem,mert a barátnőm pasiját nagyon nem szeretem.Ha boldog lenne,oké,de szerintem ez a pasi nincs rá jó hatással.Nagyon megváltozott a barátnőm,mióta összejöttek.Tanácstalan vagyok.
2013. jan. 6. 18:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Én az egyéb kérdésekhez tettem,nem tudom miért tette a válásba,na mind1.
2013. jan. 6. 18:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, meg is mondtam, volt belőle némi szóváltás, de végül igazam lett.
2013. jan. 6. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem szólhatsz bele, legfeljebb csak elmondod a véleményed. Aztán ha majd a csaj koppan a fickó miatt legfeljebb mondhatod, hogy Te tudtad. Mindenesetre ne fordulj el a barátnődtől, hiszen lesz még rád szüksége ha valóban nem boldog.
2013. jan. 6. 18:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem tesóm választott be egy ostoba ribit, akit egy barátja sem kedvel, de őt ez nem érdekli. Beszélhet neki akárki, elereszti a füle mellett. Ilyenkor sajnos a saját bőrükön kell megtapasztalni a valóságot, csak mondjuk ez egy pár éves házasság után már nem olyan jó.
2013. jan. 6. 18:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Engem útálnak a jelenlegik de nagyon:DD mert a srác a mai napig nem tudott elfelejteni, pedig mindent bedobtak:DD
2013. jan. 6. 18:33
 6/14 A kérdező kommentje:

Kb 2 éve vannak együtt,távkapcsolatban.A szülei még mindig nem tudják,hazudozik nekik.A srác arab,és persze muszlim.A barátnőm kijelentette hogy most már allahban hisz.Pl.mi szeretünk eljárni táncolni koncertre,vagy meginni hétvégén egy sört valahol,(régen ő is ilyen volt),de most már úgy néz ránk,mint a véres rongyra ilyenkor.

A legjobb hogy mindig a telóját nyomkodja,és ezzel a sráccal beszél,akár hol vagyunk,vagy mit csinálunk.(Korábban már tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést.Annyira kellemetlen hogy beszélünk hozzá,elmegyünk ebédelni,és ő fel sem néz a telójából.

De ez csak 2 apró kis példa...

Rá megy az össze baráti,és családi kapcsolata erre a fiúra.Tudom hogy nincs jogom beleszólni.Csak nem akarom hogy akkor koppanjon,mikor már majd férj és feleségként élnek együtt valahol az arab világban...

2013. jan. 6. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen, volt velem ilyen.

Ugyanez volt a helyzet a barátnőmnél is, a barátja nem volt rá jó hatással, rettentően megváltozott tőle. Amiket mesélt a barátjáról, abból is azt szűrtem le, hogy a barátja csak kihasználja.

Megmondtam neki a véleményemet, de csak nyugodtan. Nem volt belőle vita, bár eleinte megsértődött, nem hitt nekem. Szentül hitte, hogy a barátjával szerelmesek egymásba, sokáig együtt lesznek, stb...

Aztán nekem lett igazam, amint a barátnőm nem akart vele lefeküdni (mert szűz volt és még nem akarta elveszíteni) otthagyta...

2013. jan. 6. 19:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez a telefonos dolog egyébként ismerős. Ez egy másik barátnőmmel volt, állandóan a Facebook-ot nyomta, aztán persze meglepődött mikor kb. fél év múltán alig maradt 10-ből 2 barátja.
2013. jan. 6. 20:03
 9/14 A kérdező kommentje:

Na igen ez más téma...De komolyan herótom van attól, hogy akárhova elmegyünk, mindig van akinek az az első megnyilvánulása hogy VAAAN wifi...kérdem én,kit érdekel?Annyira bosszant.És rosszul is esik,hogy arra az 1-2 órára míg velem van,nem tudja elfelejteni a telefont.Szerintem nagyon rossz hatással van az emberi kapcsolatokra.Múltkor le lettem b*szva,hogy el vagyok tűnve,mert 5 napja nem lehet elérni fészen...Mondom mi lett volna ha felhívsz?Kész vicc.

Amúgy várok tanácsokat is!Köszönöm!

2013. jan. 7. 00:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Hű, ez az arab dolog nem valami jó jel :( Az a baj, hogy még mindig sok a szereotípia a muszlimokkal, muzulmánokkal kapcsolatban tehát nem tudhatjuk biztosan, hogy a barátnődet csak hülyíti ez a fickó a nagy szerelemmel aztán majd házasság után rabszolga lesz vagy amolyan normális ember, aki nem erőlteti rá a hitét a párjára (a nőre) és nem akarja fogolyként tartani aztán az arab országban. Azt tudom javasolni, hogy figyelj oda erre a barátnődre esetleg mutass neki olyan cikkeket, amelyek ilyennel foglalkoznak, ogy mennyire más tud lenni egy arab ffi, amikor még nem a felesége a nő és mennyire megváltozik utána. Rengeteg sztori van ezzel kapcsolatban. Én tuti oolvastatnék a barátnőmmel ilyeneket, csak, hogy tudja.

Bár, nekem van egy barátnőm, neki is araba férje és ő például a fent leírtaknak abszolút az ellentéte, sosem tapasztalt olyan fajjta gúsbakötést...

2013. jan. 7. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!