Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem e? Férjem miután megtudta van kapcsolatom lekevert egy pofont, valamint kiakart dobni lakás, gyerekek hallották. Én rá 10-napra elköltöztem a barátom lakásába 170-km a gyerekekkel.
Nem tud reagálni a kérdező, mert most tanulja meg, hogyan kell a ragokat a szavak végére illeszteni! :)
Én is pofán vertelek volna! Aztán mehetsz a szeretődhöz, de kocsi, bútorok és gyerekek nélkül!
A 9. napon vetettél látlelet? Ki fogja elhinni, hogy nem csak megbotlottál és beverted magad?
....bekezdése szerint a megelőző távoltartást a bíróság akkor rendeli el.ha az eset összes körülményéből,így különösen a bántalmazó és bántalmazott által előadott tényekből,a hozzátartozók közötti erőszakra utaló jelekből,a bántalmazó és a bántalmazott magatartásából és viszonyából a hozzátartozók közötti erőszak elkövetésére megalapozottan lehet következtetni. A..bekezdés értelmében a megelőző távoltartást a bíróság legfeljebb 30 napra rendelheti el.
A fenti bizonyítékok alapján a bíróság kétséget kizáróan megállapította,hogy ténylegesen legalább egy alkalommal megvalósult a hozzátartozók között erőszak. A kérelmezett maga is elismerte egy alkalommal pofon ütötte a kérelmezőt.
Te csak azzal az egy pofonnal tudsz védekezni...? Hát ez kettőnk közt szólva sem túl "sok"...
Nézd! A te életedet úgy teszed tönkre ahogy jólesik, de egy gyerekét miért kell?
Másik meg az, hogy mit ártott neked a férjed, hogy ennyire ki akarod csinálni illetve már szerintem kicsináltad?
Amúgy meg kár fecsérelni itt a szót, mert eddig semmire sem reagáltál szinte, csak lököd a saját igazad.., nehogy azt hidd, hogy a bíróságon nem fog majd feltűnni senkinek sem, hogy mennyire korlátolt vagy!
ugyanmár, a nyakamat tenném rá, hogy a kérdést a férj írta ki, hogy önigazolást nyerjen, és megerősítsék benne, hogy a felesége egy bűnös céda.
ez a pasas nem is egy kérdést írt már ki. az egyikben részletesen leírta az életüket, hozzátéve, hogy az utolsó arcpuszi is dokumentálva van, rém idegesítő volt, tuti hogy nem százas a pasi sem, mégha csúnyán el is bánt vele a neje. ez a történet sem egy jó és egy rossz fél harca, hanem két ostoba ember tragikomédiája, mint általában.
Remélem,hogy kamu. Nem hiszem el. Hogy lehet ekkora rossz k.rva egy nő egy ANYA egy FELESÉG,hogy megcsalja a férjét majd kipakol a házból,feljelenti a férjét meg még a gyereket is viszi? Ezzel a húzással tetted tönkre a gyereked életét. Ha majd 5 év múlva vagy 10 megkérdi,hogy aput miért nem láthatom? Akkor te majd azt fogod mondani,hogy Kicsikém,apád adott egy pofont mert r.banckodtam az útszélén. De semmi baj,ha elég jól mész férjhez ugyan azt csinálhatod mint 20 évesen csak leléphetsz az értékekkel.
gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!