Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem e? Férjem miután megtudta van kapcsolatom lekevert egy pofont, valamint kiakart dobni lakás, gyerekek hallották. Én rá 10-napra elköltöztem a barátom lakásába 170-km a gyerekekkel.
Most jól értem a szituációt: te csaltad meg a férjedet és még neked áll feljebb...??
Szerintem nem tetted jól, gondolom a bútorokért, kocsiért nem csak te dolgoztál meg!
Amúgy meg legalább annyi eszed lehetett volna, hogy nem a 9. napon veteted le a látleletet, mert ez így...
Mellesleg nagyon piti dolgot művelsz ám.
Nem akarok rosszindulatú lenni, de nagyon biztos vagy a jelenlegi kapcsolatodban, maradjon ez így én azt kívánom, de ha esetleg változna a jelenlegi felállás, az apuka nem nézi mag jó szemmel, hogy te ide-oda hurcibálod azt a gyereket.
Jól tetted? Nem!
Szegény férjed, megcsalod, lekever egyet,és még te jelented fel, meg távoltartást kérsz, a gyerekeket is elveszed tőle??
Békésen nem lehetett volna először elvélni, utána belevágni a viszonyba,ha már nem volt jó a házasságotok?
Nem volt jogos a pofon a részéről, nem kellett volna megütnie. De megtette, remélhetőleg azért már tudja, hogy nem így kellett volna reagálni.
Viszont ha előtte sosem bántott, a gyereket sem üti, akkor nem volt helyes az amit csináltál. Sőt nem is ezért tetted meg, csak most ez egy jó indok, tudod magad sajnáltatni. Gondolom egyébként is a szeretődhöz költöztél volna. Csak ha gyereked van már legalább arra gondolhattál volna, hogy a közelben keress valakit magadnak, nem őt rángatod, elszakítod az apjától.
Gratulálok, hogy lelki-nyomorékot csinálsz a gyerekedből.
-Apu többé nem létezik, egyik napról másikra beszélni is tilos vele.
-Anyu mindenkit elmart mellőle rokont,szomszédot,barátokat
- Addigi biztos othon bukott s egy vadidegennel egy vadidegen helyen fog lakni
-Az, hogy ő mit akar esetleg apával maradni neked k.rvára nem volt fontos.
Eddig is azért a testrészért mászkáltál ami rajtad nem fityeg, eztán is ezt teszed, minek rángattad bele a gyerek is ebbe meg a férjed ha?
9.napon vetettél látleletet? Lehet a palid lekevert egyet és a férjedre fogod.
Remélem a manusod elhagy!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!