Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem e? Férjem miután megtudta van kapcsolatom lekevert egy pofont, valamint kiakart dobni lakás, gyerekek hallották. Én rá 10-napra elköltöztem a barátom lakásába 170-km a gyerekekkel.
Ilyenkor szégyenlem, hogy én is nő vagyok. Az ilyenek miatt ítélik el a nőket az emberek.
Remélem, hogy a férjed rendes bírót és jó ügyvédet talál, és nála fogják elhelyezni a gyerekeket. Milyen példát mutatsz a gyerekeidnek? Fontosabb neked a dugás, mint a gyerekeid érdeke? Miért hiszed, hogy a szeretőd jó apja lesz a gyerekeknek? A gyerekeid elfogadják-. e majd apjuknak?
Ha ilyen könnyen költöztél, akkor a férjed tartott el téged is, mert te nem dolgoztál.
Ha közös a ház, közös szerzemény a kocsi bútorok, akkor NEM volt jogod elvinni őket a bírósági vagyonmegosztás előtt. Egyszerűen kiraboltad a férjedet. Ha elváltok, a férjed a Bíróság (sem a rendőrség) nem tilthatja ki a saját tulajdonából. Te pedig ezt tetted.
A gyerekeket pedig nem tilthatod el az apjuktól! Ha még is neked ítélik őket, akkor neked kell gondoskodnod arról, hogy az apjukkal találkozhassanak. A szeretőddel fizettetheted az apa vagy a gyerekek utazási költségeit.
Számító, jellemtelen nő vagy.
Csak a gyerekeket sajnálom, a többi a te és a férjed dolga. Felnőttek vagytok, intézitek, ahogy tudjátok.
Amiért semmibe veszlek, még csak nem is az, hogy szeretőd volt, pedig az is megér pár szót, de inkább az, ahogyan te semmibe veszed a gyerekeid, ahogy azt képzeled, csak úgy kedved szerint rángathatod őket ide-oda. Ha idegroncsokat akarsz belőlük nevelni, gratulálok, ha még nem sikerült, akkor is jó úton vagy.
Biztos a férjed is azon gondolkodik most, mit láthatott benned, és hogy nem láthatta eddig, valójában ki vagy. Hogy a gyerekeidről ne is beszéljünk, bár ők feltétel nélkül szeretik a szülőket...
Örülök, hogy nem az anyám vagy, és hogy az enyém nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!