Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit kellene tennem? A felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? A feleségem teljesen kikészít mindenkit, semmi nem jó neki állandó veszekedések vannak.

Figyelt kérdés
Még házasságunk előtt megkaptuk a tetőteret anyósoméktól, és rengeteg munkával, meg anyagi ráfordítással szép lakást csináltunk belőle. De miután megszületett a kislányom a feleségem depressziós lett, semmi nem volt elég jó neki rettentő sokat kötekdett már szinte féltem hazamenni. Pedig sokat segítek otthon tényleg próbálok jó férj lenni. Aztán ahogy nagyobb lett a lányom (három éves) már kezdett kijönni a depiből és egész jó kezdte érezni magát. Akkor meg pasizni kezdett a neten mert unatkozott a m.helyén. Mikor ezt is átvészeltem, és rendeződtek a dolgok jött a második baba. Na most ott tartunk, hogy nagyon szarul van lelkileg, mindent a szüleire fog hogy beleszólnak mindenbe és hogy költözzünk el albérletbe. Pedig anyósomék nem rossz emberek segítenek sok mindenben de a nejemnek ez nem elég. Neki ez jár úgy gondolja. És kötözködik vég nélkül. Már a neten is beszól embereknek, az utcán is egyre agresszívabb. Néha úgy érzem válnom kéne mert nincs tekintettel a gyerekekre sem. De ha én megyek még ennivalóra sem lenne pénze. Vinném a gyerekeket is de 24-órás m.helyem van... Nem tudom mit lehetne tennem. Zsákutca az életem.

2013. jan. 27. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aki a munkahelyén tud pasizni,az nem depressziós! Te meg egy birka vagy,hogy ezt hagytad idáig fajulni. Tessék leültetni őnagyságát,és elmondani neki,hogy vagy változtat,vagy mehet amerre lát,természetesen gyerekek nélkül. Ilyen idegroncsnak úgyse ítélnék a gyerekeket!
2013. jan. 28. 09:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak Téged! Igazán jó apa vagy, hogy a gyermekeid miatt eddig tűrtél, nyeltél. De kérdés, hogy ez így jobb-e nekik..........nem hiszem! :( Az ő kis lelkük is sérülni fog, ha az őrült anyjuk ordibálását, hisztijét hallgatják, kitöréseit látják nap, mint nap! Egyébként a gyerekek miatt ilyen! Írtad, hogy az első gyermek születése után őrült meg. Aztán amikor 3 éves lett, kilábalt, de jött a következő, és ő visszaesett. Nem anyának való. Zavarja a gyereksírás, az, hogy valakiről gondoskodnia kell, valaki függ tőle.

Beszélj a háziorvosával, ő majd elküldi pszichológushoz. (Ezért nem kell fizetnetek)

Vagy........drasztikus lépés, de lehet, hogy célszerű lenne leülni a szüleivel, és elgondolkodni azon a megoldáson, hogy egy rövid időre elvitetitek egy pszichiátriai intézetbe! Anyósodék biztosan segítenek a gyereknevelésben ez idő alatt. Ha ott sem jön helyre, mentsd magad, és főként a GYERMEKEIDET!!!!!!!!!!! Ne hagyd, hogy belőlük is "beteg" ember váljon!!

2013. jan. 28. 10:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Minek 2. baba??? Mire? Depis asszonyra, aki pasizott? De ez már felesleges kérdés, hiszen már 2 gyermek édesapja vagy és csak előre stabad nézni...

Nem irigyellek, ezen már csak orvos segíthet. Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki azt írta: "mindent a depresszióra lehet fogni".

Nem vagy elég fontos a feleségednek, nem teszed boldoggá (nem biztos hogy azért ,mert rossz vagy, talán csak másra vágyik vagy ő sem tudja, hogy mire vágyik).

Pszichológus az egyetlen megoldás.

A gyerkek érdeke pedig az, hogy boldog szülővel (szülőkkel) éljenek, tehát minél hamarabb megoldást kell találni.

2013. jan. 29. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egy 11 eves lány vagyok, és ma is teljesen kiborult az anyám, de nem is tudjuk miért. A bátyámmal, és az apámmal is mindig ordibál.
2013. febr. 25. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!