Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudhatom-e, és ha igen, úgy honnan, hogy válás után mi a gyerekem hivatalos állandó lakcíme és tartózkodási helye?
De kiadják nekem?
Mert az anyjuktól kérdeztem és azt mondta, hogy semmi közöm hozzá, a gyerekek nála kerültek elhelyezésre, az én dolgom csak annyi, hogy neki fizessem a tartásdíjat, és örüljek, hogy engedi látni a gyerekeimet.
Jobbat mondok: ha nem vonták meg kifejezetten a felügyeleti jogodat, akkor el sem költözhettek volna a gyerekek a tudtod nélkül!
Simán feljelentheted, ha nem mondja meg neked, hogy hol tartózkodnak.
Fordulj a Bírósághoz! De a Gyámhatóság is megérteti a volt nejeddel, hogy köteles a láthatást biztosítani és tudatni, hogy hol a lakcímük.
Nem csak az a közöd a gyerekekhez, hogy fizesd a tartásdíjat! Apaként is közöd van a gyerekek életében minden fontosabb dolgába beleszólni!
1. Ha nem vagy eltiltva, akkor a bírósági végzés szerint mehetsz a gyermekedért. Ámde, ha ők albérletben laknak, és pl a gyermektartás díjat sem postán küldöd, akkor valójában miért érdekel a lakcíme? :) Ha a gyerekedet az általa közölt címen, albérletben megtalálod, akkor mit is akarsz a bejelentett lakcímével?
2. a volt feleségednek is muszáj betartania az összes kapcsolattartást, ellenkező esetben kérheted a kapcsolattartás végrehajtását az illetékes gyámhivatalon, illetve bíróságon.. De ehhez sem kötelező tudnod a címét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!