Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudhatom-e, és ha igen, úgy honnan, hogy válás után mi a gyerekem hivatalos állandó lakcíme és tartózkodási helye?
Nem akarok eljárást indíttatni, gyakorlatom sincs az ilyenekben. Azért is kérdeztem itt meg. Ez lehet, hogy egy véresszájú nőnek menne, nekem nem stílusom. Bár mindenki magából indul ki, s te biztos rendszeresen csinálod, de ne keverj össze magaddal.
Alig látom a gyerekeimet és valószínűsítem, hogy nem is ott laknak, de nem akarom tőlük megkérdezni, mert még kicsik. Egyszerűen csak aggódom miattuk. A gyámhivatal meg nem akar semmit sem csinálni, mert tehetetlen ingyenélő népség, csak azt nézi, hogy mit hogy ne kelljen megoldani. Az anya igazolja kamu orvosi papírokkal, holott tudom hogy akkor nem voltak betegek a gyerekek.
Igen, nem mocskolódásból írtam, azt megteszi a sok elvált nő itt helyettem, akikre már régen a fene nem néz.
Szóval ha ő ezt nem mondja meg, és korlátozza a láthatást, az nem csak veled, de a gyerekeiddel szemben is kicseszés.
Nekik joguk van normális családban élni, vagy ha ez válás miatt nem lehetséges, akkor is joguk marad mindkét szülőjükhöz.
Pontosan úgy van, ahogy az utolsó írja, a gyámhivatalban peches esetben lusta, vagy a nőkkel elfogult előadó is ülhet, a rendőrségnek, bíróságnak már sokkal kötöttebb a keze, persze nem mondom, hogy elsőre ott nem ledumálni akarják az illetőt arról, hogy nekik munkát adjon:(, de ha ez nem sikeres, és már elindult egy eljárás, akkor azt kell végrehajtatniuk, ami a törvényekben áll.
De lehet egyszerübb ügy is, keresel egy ügyvédet, és az küld egy hivatalos ügyvédi "hatósági eljárás indítása előtti utolsó" felszólítást a kívánt adatok kiadása érdekében, ettől azért legtöbben már észhez szoktak térni. És hogy legközelebb ne okoskodjon, kérj elszámolást arról 1 évre visszamenőleg, hogy a gyermektartás összegét tényleg a gyerekre fordította-e... ahhoz is jogod van. Így majd rájön, hogy az okoskodással csak rosszabbul járhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!