Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? A feleségem teljesen kikészít
mindenkit, semmi nem jó neki állandó veszekedések
vannak.
Nem irigyellek. Nyilván próbáltál már vele beszélni, a legkézenfekvőbb az lenne, ha a feleséged elmenne egy pszichológushoz. Sok stressz lehet benne, amit elég rosszul kezel és a családon vezeti le. Egy terápia nagyon sokat segítene. (nem gyógyszer, hanem valódi terápia). Ha erre nem hajlandó és magától sem változik, tökre fog menni a házasságotok.
2013. jan. 27. 23:10
És szembesítened kell azzal, hogy tönkre fog menni, ha nem változtat.
2013. jan. 27. 23:13
Ő egy beteg ember és "nemtudja" mit csinál.Nem kéne magára hagynod,itt neked kell okosnak lenned.Az első lépés,hogy beszélsz a kezelőorvosával ha van,amennyiben nincs kerestek egyet és együtt(!)
elmentek.Orvosra szorul és ha te nem szorgalmazod,senki sem fog segíteni neki!
2013. jan. 27. 23:13
Egy depressziós embernek nem számít, hogy a társa igyekszik, vagy éppen dolgoznia kell. Benne kell helyre hozni a hibát! Pszichológus, pszichiáter, gyógyszer kell neki. És ne késlekedjetek, mert ez már évek óta tart, természetes, hogy emiatt torzult már a személysége!
2013. jan. 27. 23:15
5/14 A kérdező kommentje:
Igen valami terápia kellene. Mert gyógyszereket azt szed, de mintha semmi hatása nem lenne. Illetve annyi hogy egész nap álmos nem sok mindent csinál otthon. Meg kiszámíthatatlan a viselkedése. Egyszer kedves, napokig semmi, aztán jön a nagy balhé.Pár napja akkora balhét provokált hogy összeverekedett a szüleivel. Erre azóta nem beszélnek velünk és közölték hogy költözzünk el. Tényleg csak a gyerekek miatt tartok ki. Próbálom tompítani a harcokat de így meg azt kapom hogy én is ellene vagyok...
Nem leszek népszerű a válaszommal, de én még csak olyan embert láttam így viselkedni akinek ki van nyalva a val@ga. Látja, hogy bármit megtehet, semminek nincs következménye. Mondjátok meg neki, vagy visszamegy a dokijához és elmondja, hogy miket csinál, ő maga próbál megoldást találni, vagy mehet ahova akar. Nehogy már öt ember élete váljon pokollá mert egy "beteg". Ha beteg menjen orvoshoz, ha nem jó a gyógyszere próbálkozzon tovább, de igenis uralkodjon magán. Azért ilyen mert megteheti. Nő vagyok, de ezt gondolom. Ahogy ugyanezt gondolom az önmagukat kezelgető depressziós alkoholistákról is. Őrá mindenki legyen tekintettel, ő meg lesz@r maga körül mindenkit. Mindennek van egy határa, ő már rég túllépte azt.
2013. jan. 27. 23:43
Itt minden bizonnyal a gyerek miatt lett ennyire depressziós.Vannak olyan nők akik alkalmatlanok a gyerek nevelésre és emiatt kétségbe esnek,legrosszabb esetben súlyos depresszión esnek át. Azt viszont nem értem,ha már egyszer ez megtörtént miért kellet még egy gyereket vállalni? Gondolhattátok volna,hogy a helyzet nem fog változni,sőt még súlyosabb lesz
2013. jan. 27. 23:56
6-al teljes mértékben egyetértek!
41/N
2013. jan. 28. 04:22
jó,hogy erre a depire mindent rá lehet fogni.igaza van a 6-osnak.össze verekedik a szüleivel akik csak segítenek neki,naccs asszonynak semmi nem jó,mindenki ugy ugráljon ahogy ő fütyül.nincs tekintettel a gyerekekre sem.nem ártana neki néhány saller majd észbe kapna.
2013. jan. 28. 07:55
Hát kérdező nem irigyellek! Megaláz a feleséged több ízben is (felesleges veszekedések, zsarolások, megcsalás, semmibe vevés, leégetés - sehol sem vállalható). Megbukott mint ember, mint nő, mint anya. A legalja.
Az ilyen egész életében gyógyszereken fog élni, aztán annyi. (Én is voltam nagyon depressziós, mikor apám rákban haldoklott, de semmiféle gyógyszert nem szedtem, soha nem is fogok, mert butítanak. Magamtól kimásztam belőle, volt annyi intelligenciám.)
2013. jan. 28. 08:27
Kapcsolódó kérdések: