Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy tudnám elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni, hogy apuka ne vigye a gyerekeket egyáltalán?

Figyelt kérdés

A volt férjem, amíg váltunk, rendszeresen vitte a gyereket, gondolom ügyvédi javaslatra. Amint kimondták a válást, ami pénteken volt és vinni kellet volna, lemondta már este. Ez azóta sem változott. Aztán bejelentette, hogy egyáltalán nem szándékozik vinni, mert úgy látja, hogy a gyerekeknek így a jobb.

Azóta csak akkor viszi el őket néhány órára, amikor valakinek szülinapja van, még a karácsonyt is januárban tartotta meg velük. Úgyhogy az a néhány óra is felkavarja őket, sokat gondolkoznak, hogy ez mi...és van feléjük egy mese, hogy sokat dolgozik és külföldön van állandóan.

Azóta újra nősült és felvette az új felesége nevét is, így nem azonos a gyerekek és az apjuk vezetékneve.

2013. jan. 27. 18:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

"Csak jelezni akartam a lelkivilágát, hogy ennyire nem fontosak nekik a gyerekei."

Mert a gyerek lelkivilágán mit változtat, hogy apuka holnaptól nm Kis Péter hanem Kis Kovács Péter?

2013. jan. 27. 18:54
 12/19 A kérdező kommentje:

Mert apuka, eddig Kovács Péter volt..most pedig Kiss Péter, vagyis van egy "leánykori" neve.

Azzal egyet értek, hogy van amikor le kell mondania gyerekről, itt nem ez lett volna a helyzet. A gyerekek szenvedtek, amikor egyik-napról a másikra, megszűnt apjuk létezni. Nem értették helyzetet, azóta meg bizonytalanság van, hogy mikor jön vagy ha megígéri is, azt nem mondja-e le.

2013. jan. 27. 19:09
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

A te csőröd csak az b*ssza, hogy továbblépett és az, hogy a gyerekek bizony ÖRÜLNEK, mikor az apjuk jön értük.

Féltékeny vagy. Ne aggódj, ezen az oldalon van még pár a gyerek "javára" rosszindulatú elvált anya, gyerekekkel.. Jó barinők lesztek.

2013. jan. 27. 21:36
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

nem ertem mert faj neked felvette az uj szerelme nevet Valoszinuleg nagy es igaz a szerelem orulj neki exed jol van.

Ha mar semmi erzes nem kot hozza akkor ez teged nem zavarna.

Te levetted az o nevet????!!!!

2013. jan. 28. 12:16
 15/19 A kérdező kommentje:

Elég érdekesek a hozzászólások. Akkor az nem gond, hogy csak a válásig vitte a gyerekeket, amíg ki nem lett fizetve, értem.

Persze, hogy levettem a nevét, fel sem vettem. Csak furcsállom, hogy valaki úgy akar teljesen elszigetelődni a saját gyerekitől, hogy még a nevét is megváltoztatja, férfi létére, nem miattam, mart a történet már nem rólunk szól.

2013. jan. 28. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Semmi koze a nevfelvetelnek a gyerekekhez.

Hiszen teged maskent hivnak mint a gyerekeket nem?

ez van sok apa onvedelembol tavol marad a gyerekkektol nem akarja hogy fajjon neki.Ertheto

De eben te segithetsz neki ugy neveld oket apjukat tiszteljek szeressek

2013. jan. 28. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

nem neveled ellene a gyerekekeket? mert az nagyon be bír zavarni.

ezen a neves dolgon meg lehidalok... neked ugyanaz a neved, mint a gyerekednek? ha nem, akkor miért akarsz elszigetelődni tőlük? vagy netán mégse ezen múlik a szeretet?

2013. jan. 28. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Azt hittem elütötted, amit írni akartál.. inkább örülnöd kéne, ha viszi őket
2013. jan. 31. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha most azonnal nem változtatod meg a vezetékneved arra a névre, ahogy a gyerekeidet is hívják, egy sz.ar anya vagy!
2013. jan. 31. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!