Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mi, ha nem pedofília, ha egy "apuka" a nevelt 12 éves lányát minden nap füröszti?
hát az én húgom 8 éves kora óta egyedül fürdik, egyedül engedi a vizet is, én nem tudom, nem emlékszem
de ez durva
mégis miért fürdeti? és a lány nem szól neki, hogy nemár?
Nem pedofília, mert a pedofil nemileg éretlen kisgyerekekre bukik.
Ettől függetlenül elég nagy gáz.
Hogy érted, hogy fürdeti? És miért? A pedofolia nem ezt jelenti. Nem látunk bele és csak ítélkezünk. Honnan tudjuk, hogy nem annyira szereti a nevelt lányát, hogy nem tudja, hogy ezt ennyi idősen már nem kell?
Ha más jel nincs, ez önmagában nem elég arra, hogy biztosak legyünk valamiben.
Hogy egészséges dolog-e? NEM!
De ezt el kell neki mondani és felvilágosítani!
a pedofília az lenne, ha be is imponálná neki a dákeszt.
ez így csak simán gusztustalan. 12 éves lányokat már bőven nem kell fürdetni, de még felügyelni sem fürdés közben. ha mégis, akkor az anya dolga, nem az "apáé".
Egy 12 éves lány már teljesen fejlett. Ez a faszi nőként tekint rá-még ha a saját apja akkor is. Szörnyű.
Egy egészséges faszi, aki nincs elferdülve, attól a pillanattól kezdve, hogy a kislánya elkezd serdülni, eszébe nem jut bemenni akkor amikor a gyerek fürdik.A gyerek anyja meg erre különösen odafigyel-egy szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!