Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartás 4 órás munkából?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartás 4 órás munkából? Hogyan?

Figyelt kérdés
Férjem 4 órában dolgozik,válófélben vagyunk van 2 közös gyerekünk. Férjem előző kapcsolatából van egy lánya,az ex 15.000 ft-ot kér a páromtól. 4 órában nagyon max 40.000 ft-ot keres. Az én két gyerekemmel mi lesz,rájuk hogy és mennyi tartásdíjat kapok ?
2013. jan. 25. 09:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Érdekes mi!....bár én sem kértem!!! de hát erre mondják, amit adsz..azt kapsz vissza!

De ami a lényeg: van olyan buta ember, aki azt gondolja, hogy a gyermeket a gyermektartásból el lehet eltartani?! - és a gyermekkel együtt élő szülőnek nem kell anyagilag támogatnia a gyermekét!? -ilyen naiv ember a világon sincs.

Normális szülő ilyet fel sem tételez, ezért normális szülő fel sem tételezi, hogy esetleg más ember UGY gondolkozik.

Ha egy szülő ragaszkodik ahhoz, hogy gyermekei igazságosan, törvényes kereteken belül kapjon gyerektartást, abból számomra nem az jön le, hogy egy pénzéhez nőszemély és szegény férfit akarja kiszipolyozni, de sajnos sok ember egyből ezzel köti össze. És ez sajnálatos dolog, és ezt hívják irigységnek. Csak tudnám mi irigyelni való van azon, hogy valaki egyedülállóként nevel 1-2 gyermeket?

2013. jan. 28. 13:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát basszus!

Te tényleg nem érted??? Pont azért reagáltam, mert a hozzászólásodból az jött le, hogy Te úgy gondolod, hogy abból kell eltartania a gyerekeket, amit a férj ad.

Idézlek még egyszer, és utoljára:"És azon ki merenget el, hogy az édesanya a két gyerekére eső kb. 12.000.-ft ből hogyan tartja fenn Őket!"

12.000.-ft- ból hogyan tartja el Őket!!! Érted?! Te írtad!

Erre írtam, hogy nem abból kell eltartani, azzal csak hozzájárul! Félreérthető volt a fogalmazásod!!!

Érted, nem érted, én befejeztem! Kár koptatni erre a klaviatúrát tovább.

2013. jan. 28. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!