Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerbiába hogy megy a válás? Milyen papírok kellenek hozzá? És kb mennyibe kerül?
Menj el egy ingyenes jogtanácsadásra,ott elmondják a városházán,hogy hogyan zajlik és mi kell hozzá.
OFF. Látszik a hozzászólásokon a magyar mentalitás.
A magyar mentalitás az mindig előjön,gratulálok túskók!
Kérdező,apósom nemrégiben vált el.Ügyvéd rendezte neki a papirokat.Csak egy tárgyalás volt,a nő nem jelent meg.
3 hónapvárakozási idő volt kb.Szabadkán.
Miféle magyar mentalitás? Első vagyok. Se nem vagyok "nagymagyaros", se gárdista, semmi, Isten ments.
Sőt, külföldre szeretnék költözni, szeretem a külföldieket, semmi bajom velük.
De akkor sem ismerem a szerb jogot, csak a magyart, mivel itt végeztem el a jogi egyetemet, és szerb jogot nem tanítanak - mint ahogy németet se, meg angolt se, meg mást se. (Legfeljebb nemzetközit és unióst.)
Szóval sokkal logikusabb lenne ilyen kérdést szerb fórumon feltenni, ott ugyanis a helyiek sokkal nagyobb eséllyel tudják a választ, mint itt a magyarok.
Az oldalon sokan vagdalóznak azzal,hogy jogászok.Pedig ha valóban az volnál,akkor volna annyi sütnivalód,hogy a kérdező itt is kaphat rá választ,mivel nem csak magyarországiak járnak ide.
A mentalitás meg a stílusodban mutatkozik meg,az nem azt takarja,amiről magyaráztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!