Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek, ha mást szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha mást szeretnétek és nem a férjeteket?

Figyelt kérdés
Nincs se gyerek, se közös lakás, csak 3 év együttlét és - azt hiszem - egy elhamarkodott házasság egy külföldivel, aki nagyon rendes hozzám és ezért nem tudom elhagyni. Na meg a kötődés. És a szivemben egy valaki, de csak ott...

2013. jan. 22. 21:33
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
...mármint egy másvalaki...
2013. jan. 22. 21:36
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Soha ne mond az, hogy soha de nem tudnám elképzelni hogy valakinek hűséget fogadok akkor más szóba jöhetne.

Inkább most mintha gyerek is van.

2013. jan. 22. 21:38
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha anyagi biztonságot ad, de emocionálisat nem,én nem tudnék vele maradni, mert szenvednék.
2013. jan. 22. 21:38
 4/18 A kérdező kommentje:
Én is szenvedek lelkileg, na meg ő is. De ő úgy tesz, mintha minden oké lenne. Csak néha mondja, hogy nem jó, de elválás szóba se jöhet.
2013. jan. 22. 21:42
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
"Tökéletes" helyzet: semmi sem láncol titeket egymáshoz. Én azonnal elmennék.
2013. jan. 22. 21:45
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Lépnék azonnal, főleg gyerek nélkül. Én 3 gyerekkel mentem 10 éve.
2013. jan. 22. 21:52
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Válás miért nem jöhet szóba?
2013. jan. 22. 22:06
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Elválnék. Én már megtapasztaltam hogy a fiatalság gyorsan múló állapot. Hamar megöregszünk, ezért nem is érdemes sokáig halogatni a dolgokat.
2013. jan. 22. 22:09
 9/18 anonim ***** válasza:
69%

Akkor mire vársz, vagy a másik nem tud lépni?

De egyet jól jegyezzél meg, nem biztos, hogy jobb lesz az élet vele. Aki rendes veled, nem biztos, hogy a másik is az lesz. A szerelem lehet kialszik és már mindent másképpen fogsz látni.

2013. jan. 22. 22:19
 10/18 A kérdező kommentje:
Válás a részéről azért se jöhet szóba, mert az ő országában nagyon ritka és igy szegyennek is szamit. A masik meg, hogy ő velem akar maradni.
2013. jan. 22. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!