Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem már mást szeret, de van 3 kicsi gyerek?
Ha mást szeret, a gyerekek akkor is az övéi (is). Azt leírtad, hogy a gyerekek szeretik az apjukat, de azt nem, hogy a férjed is szereti-e a gyerekeket. Azt sem említetted, hogy a gyereknevelés költségeiből milyen részt vállal(na). Kicsit hiányos ez a történet így.
Mi a konkrét kérdés?
ma 12.25-ös vagyok!
Még annyit tennék hozzá hogy ne maradjál csak a gyerekek miatt egy olyan emberrel aki mással bújik ágyban,mert a te életed egy pokol lesz és gondolom a női mivoltodnak sem tesz jót ez a megalázó helyzet!
28/f
miért lenne veszett ügy? azelőtt meg őt szerette, gondolom, nem a gólya hozta a 3 gyereket...
Mi az hogy miért???Gondolom azért mert már nem szereti!!Miért kellene erőlködnie és esetleg sajnálatból vissza mennie a gyerekek miatt?Aki egyszer megfogja tenni többször is,úgy ahogy az apám annak idején megtette az anyámmal!Vissza jött,de mindig talált magának valaki mást!Ha ilyen életre vágysz,akkor hallgassál az elöttem szólóra és akkor majd olyan kesrves életed lesz mint az én anyámnak volt apám mellett!Ők is csak miattunk voltak együtt,ahogy kirepültünk otthonról el is váltak!
Ja és anyám mindig azon izgult,hogy mikor talál magának szeretőt az apám,ha te is azon akarsz izgulni mindig és tönkre tenni magad és idegeskedni hogy most vajon melyik szeretőjével van,akkor csak hajrá!Idejig óráig működni fog!
Légy kemény nő és állj a sarkadra és mutasd meg hogy megtudod nélküle is csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!