Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, ha a férjem már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem már mást szeret, de van 3 kicsi gyerek?

Figyelt kérdés
+ nincs segítség a rokonoktól, hitel van a házon, és munkát sem 1 éven belül kapok, várhatóan. A gyerekek az apjukat is szeretik, minden este örömmel várják.
2011. máj. 9. 12:11
1 2 3
 1/28 napietus ***** válasza:
54%
próbáld meg visszahódítani. helyzeti előnyben vagy, élj vele :)
2011. máj. 9. 12:13
 2/28 anonim ***** válasza:
72%

Ha mást szeret, a gyerekek akkor is az övéi (is). Azt leírtad, hogy a gyerekek szeretik az apjukat, de azt nem, hogy a férjed is szereti-e a gyerekeket. Azt sem említetted, hogy a gyereknevelés költségeiből milyen részt vállal(na). Kicsit hiányos ez a történet így.

Mi a konkrét kérdés?

2011. máj. 9. 12:20
 3/28 anonim ***** válasza:
70%
Én nem csábítanám sehova ez veszett ügy, ha mást szeret. Viszont tartsa el a gyerekeit, amíg te kereső nem leszel. Addig éljetek úgy mintha nem lennétek együtt. Ennél jobbat nem tudok sajnos.
2011. máj. 9. 12:20
 4/28 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon sajnàllak, hogy ez történt veled. Remélem, hogy a gyerekeirõl nem felejtkezik meg és a segitségetekrõl sem. Valóban nem konkrét a kérdésed, igy nehéz vàlaszolni.
2011. máj. 9. 12:25
 5/28 anonim ***** válasza:
40%
Ne haragudjál kérdez!Mi az hogy mit tegyél?Szerintem ez teljessen egyértelmü hogy ha már nem szeret akkor mit kell tenned!Elhagyni!Miért akarsz egy olyan ember mellett élni aki nem szeret??Csak a gyerekek miatt?Azt ne tedd,mert ez így sem lesz hosszu távon fenn tartható szerintem!Ezt nem is értem hogy hogyan tzdsz úgy élni valakivel hogy nem szeret téged?
 6/28 napietus ***** válasza:
75%
miért lenne veszett ügy? azelőtt meg őt szerette, gondolom, nem a gólya hozta a 3 gyereket...szóval valami hiba lehetett ott, ha bele tudott szeretni mása annyira, hogy elhagyná érte a családját is. én megpróbálnám azért, márcsak a saját lelkiismeretem megnyugtatása végett is, hogy én mindent megtettem a családom összetartásáért. veletek van otthon, Te vagy a gyerekei anyja, ez óriási előny. ki kell használni.
 7/28 anonim ***** válasza:
66%

ma 12.25-ös vagyok!

Még annyit tennék hozzá hogy ne maradjál csak a gyerekek miatt egy olyan emberrel aki mással bújik ágyban,mert a te életed egy pokol lesz és gondolom a női mivoltodnak sem tesz jót ez a megalázó helyzet!

28/f

2011. máj. 9. 12:27
 8/28 anonim ***** válasza:
76%

miért lenne veszett ügy? azelőtt meg őt szerette, gondolom, nem a gólya hozta a 3 gyereket...

Mi az hogy miért???Gondolom azért mert már nem szereti!!Miért kellene erőlködnie és esetleg sajnálatból vissza mennie a gyerekek miatt?Aki egyszer megfogja tenni többször is,úgy ahogy az apám annak idején megtette az anyámmal!Vissza jött,de mindig talált magának valaki mást!Ha ilyen életre vágysz,akkor hallgassál az elöttem szólóra és akkor majd olyan kesrves életed lesz mint az én anyámnak volt apám mellett!Ők is csak miattunk voltak együtt,ahogy kirepültünk otthonról el is váltak!

2011. máj. 9. 12:30
 9/28 anonim ***** válasza:
72%

Ja és anyám mindig azon izgult,hogy mikor talál magának szeretőt az apám,ha te is azon akarsz izgulni mindig és tönkre tenni magad és idegeskedni hogy most vajon melyik szeretőjével van,akkor csak hajrá!Idejig óráig működni fog!

Légy kemény nő és állj a sarkadra és mutasd meg hogy megtudod nélküle is csinálni!

2011. máj. 9. 12:33
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, a férjed mit akar. Ha mehetnékje van, a gyerekek sem fogják visszatartani, és neked sincs túl sok értelme ezzel próbálkozni. Én megpróbáltam a gyerekek miatt kapaszkodni az apjukba, majdnem tönkrementem miatta. Miután elment kellett némi idő, hogy megtanuljak nélküle élni a 3 gyerekkel, de mivel megszűntek a konfliktusok, kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatunk, és ez a gyerekeknek is jót tett.
2011. máj. 9. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!