Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem már mást szeret, de van 3 kicsi
gyerek?
Arra vagyok főleg kiváncsi, ha valaki már próbált ilyet, muszájból együtt élni, megoldható-e?
Persze hogy megoldható mint minden!IDEIG ÓRÁIG!Pláne ilyen helyzetben!Ezt felejtsd már el kérdező!!!!!!Hogy akarsz egy olyan emberrel élni,aki tudod hogy mással kefélget valahol,ráadásul még a gyerekek sem szereti annyira!Mégis ezt hogy képzeled hogy müködne??
Elöbb utobb tényleg elfog durrani az egyad aztán beleállitod a nagykést!
Valamit találjál ki sürgőssen amiből egyedül megtudsz élni!Esetleg valami segíttség valahonnan vagy nem tudom!
Amúgy mi a szakmád és merre fele laktok!Nem kell a vá!ros neve csak a megyét áruld el!A gyerekek mennyi idősek?Mert az sem mindegy
2011. máj. 9. 13:19
NE MARADJ VELE!!!!!!!!!Az én anyukám hármónkat nevelt egyedül,mert a disznó apám terrorba tartott.elváltak,nekünk se voltak rokonok,senki nem segített.már anya is ott tartott,hogy megfojtja a kispárnával.felénk is gyatra a munkalehetőség,anya újságot hordott.hitelből vett házat.ennek 3éve,most kezd helyre állni,mind lelkileg,mind anyagilag.nehéz volt az biztos,lassan,de talpra lehet állni.nő is tud egyedül élni,nem kell a tahó férjed miatt megkeseríteni az életed,főleg,ha a gyerekekkel sem törődik!!!!!!!!!!!!nagy bátorság kell hozzá,de aki mer,az nyer!
2011. máj. 9. 14:00
23/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy egyedül ezt tudom vállalni(nem is úgy vállaltam, és nem is én akartam nagycsaládot), ha egyedül maradok is ugyanaz a helyzet, előbb-utóbb bedilizek. A gyerekek kicsik, mind óvodás vagy az sem. Rajta múlik, elhúz-e a szeretőjéhez, igen, visszatartani nem tudom, de ő is tudja, hogy mekkora sz@rban hagyna. Hiszen nemrég még ő ígért fűt-fát, és kérte a 3. gyereket. Nem "csak" megcsalásról van szó, mást szeret, megmondta. Ha lenne 1 db épkézláb rokonom, mehetne, de így... Szóval ezek nem sikertörténetek, hogyha együtt próbálkozunk. Klassz.
"Ha lenne egy épkézláb rokonom mehetne"
Jobb,ha beletörődsz,hogy ez nem a te döntésed,hanem az övé.Ha mást szeret,akkor hamarosan lépni is fog,mert ez nem csak szex,hanem már több,így biztos együtt akar vele élni.Nem fogsz bedilizni,hanem kihasználsz minden pénzforrást,amit lehet és hamarosan el tudsz menni dolgozni is,így felneveled a 3 gyereket és nem rá mutogatsz,hogy ő akarta a gyerekeket.Ha pedig te tényleg nem akarod ezt csinálni,akkor hagyd,hogy ő nevelje őket.Sok választásod nem maradt.Ő nem hiszem,hogy évekig akar mártírkodni ebben a házasságban és kerülgetni téged,ha már nem szeret.
2011. máj. 10. 10:58
25/28 A kérdező kommentje:
Fog mártírkodni, ha mártírkodást csinál belőle. Sajnos egyedül nem tudom őket felnevelni, és ha jobban átgondolod, ezt te is tudod. Ha itt lenne egy segítő nagyszülő, v. rokon, akire számíthatok, akire átsózhatja a feladatát, akkor mehetne. Nem, nem fogok sz@r munkát vállalva én mártírkodni,helyette megcsinálni mindent, (mert van itt tennivaló még bőven,) mivel nem én csesztem el ezt az egészet.Magából szíve joga mártírt csinálni, mással ezt nem teheti. Ő pedig nem alkalmas a gyereknevelésre, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Már tudom, mit tegyek, köszönöm a válaszokat.
Majd meglátjuk ő mit lép,lehet,hogy nem lesz túl sok választásod,mint egyedül végigcsinálni.A válást akkor is kimondják,ha te nem akarsz válni.Nem te lennél az első anya,aki egyedül nevel 3 gyereket és mégis élnek.Elszúrni pedig nem ő szúrta el,hanem TI.Ketten vállaltatok be 3 gyereket úgy,hogy ő alkalmatlan a gyereknevelésre,te pedig anyagilag vagy alkalmatlan rá.
2011. máj. 12. 11:52
2011. máj. 12. 11:54
Szia!
Nem szeretnélek konkrétan téged okolni, de ha láttad, hogy nem szereti úgy az első két gyereket, akkor minek szültél neki egy harmadikat?
2011. máj. 17. 11:03
Kapcsolódó kérdések: