Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem már mást szeret, de van 3 kicsi
gyerek?
Na te tessék itt van amit az elöző hozzászoló is mondott,ugyanez volt anyámmal is,láttam a szenvedéseit és hogy csak miattunk csinálja az egészet!Ne könyörögj egy olyan embernek akit már nem érdekelsz,még a gyerek miatt se!
2011. máj. 9. 12:36
Te szereted a férjed? Te szeretnél vele maradni? Elsősorban Neked kell eldöntöntened ezt.
Daniella, szexológus
2011. máj. 9. 12:41
Ismét 12:25-ös vagyok!Ne haragudj de ezen nagyon felhúztam magam most!:)Nem tudom merre fele laksz vagy laktok,de csak van valami munka amiből eltudnád magad tartani és a gyerekeket,a nők manapság már jobban tudnak érvényesülni mint a mi férfiak.Vannak köztünk olyan férgek akik még azt hiszik hogy a nő ugy is magára van utalva és hogy mindent meglehet vele csinálni ha van gyerek és csak a gyerekért majd velük marad!Mutasd meg hogy ez nincs így!!!Bár nem tudom mennyi idős vagy,de ne 50 évessen gyere rá arra hogy elkurtad az életed egy olyan ember miatt aki semmi tiszteletet és szeretet nem mutad feléd vagy ad neked!!!Anyám 45 évessen újra kezdte az életét és már azt bánja hogy elöbb nem rugta ki apámat!!
2011. máj. 9. 12:44
mi a kérdés? mármint azt értem, hogy mit tegyél? de mivel?
kérsz tanácsot hogy nevelheted fel a 3 gyerekedet egyedül?
vagy mit tegyél, hogy visszaszerezd a férjed?
mert nem mindegy. mennyi idősek a gyerekek? a kicsivel még gyeden vagy otthon azért nem tuudsz még 1 évig elmenni dolgozni? az lenne az ideális ha apuka fizetné a gyerekekkel járó költségek felét. tehát a rezsi részüket, ételt, ruházkodást, te pedig még kapod mellé a családit, ami 3 gyerkőc után nem is olyan kevés, ugye a gyedet, ha elmúlt a kicsi 3 éves, lehetsz főállású anya, mellette dolgozhatsz 6 órában, azért az is egy kis + jövedelem.
2011. máj. 9. 12:47
Semmit, hagyd hagy menjen. a gyerekek miatt úgyis vissza fog járni. valószínű segítene az anyagiakban is. a hitelt meg beszéljétek meg. lehet, hogy ha ez szóba jön, magába száll és kapkodni fog utánad.
2011. máj. 9. 12:49
Festesd be a hajad,vágass új frizurát,és vegyél egy-két új cuccot,menj el egy barátnővel/tesóddal/sógornőddel egy kávéházba.
Ha rájössz,hogy még tetszel másoknak úgy is jó,ha meg a férjed jön rá,hogy helló,ez nem vár rám ha megunom a csajom,akkor úgy is jó..
Helyezd új alapokra az életed!Menni fog.
2011. máj. 9. 12:51
17/28 A kérdező kommentje:
Az apjuk nem annyira szereti a gyerekeket, mint kellene. Szereti, de nem az igazi, teher a nyakán a 3 gyerek,és a gyerekek ezt érzik,inkább hozzám ragaszkodnak. Úgy látom, ha különmennénk, az nagy csőd lenne. Anyagilag is, máshogy is, mert én teljesen egyedül maradnák velük, ami nekem nem hiszem, hogy menne.(munkát fél éve keresgélek, semmi eredménnyel, nekem rokonaim, akik segítenének nincsenek) Ha meg így éldegélünk tovább, kényszermosolyogva, én lealázva, mindent eltűrve, attól félek, rossz vége lesz, pl. utána hajítom a nagykést. Nagyon haragszom rá. Arra vagyok főleg kiváncsi, ha valaki már próbált ilyet, muszájból együtt élni, megoldható-e? Javult a helyzet még, vagy megutálták egymást, vagy begolyózik valaki, és ebből lesznek a családírtások? :O
Mi próbáltunk együtt élni miután szétmentünk. Elején mint a mesékben, mindenki kedves, megértö, aztán mikor valaki nem aludt otthon, órákig telefonált, akkor ment a kiborulás a másik részéröl. Sírás, veszekedés, szitkozódás... menjen el otthonról ö. Próbáljátok meg azt, hogy egy ideig kulon éltek. Érdekes dolgokra jön rá az ember 3-4hónanp alatt.
2011. máj. 9. 13:06
Mi lesz,ha egyszer nme hagy nekec választási lehetőséget és egyszerűen elköltözik a szeretőjéhez?Akkor is meg kell oldanod az anyagiakat,mert a 3 gyereket te is vállaltad,tudva,hogy ha bármi történik egyedül is meg kell állnod a helyet.Már felvázolták neked,hogy milyen anyagi lehetőségeid vannak,milyen támogatást kapsz az államtól,a férjedtől gyerektartás stb.a munkát pedig úgysem kerülheted el,előbb-utóbb muszáj lesz bármit elvállanod,mert nem lesz családfenntartó más rajtad kívül.Ne azt latolgasd,hogy tudnád még otthon tartani és kibírni vele évekig,hanem azon kellene gondolkodni,hogy tudod folytatni az életed nélküle.
2011. máj. 9. 13:11
lehet az is jót tenne, ha egy időre elutaznál valahova a gyerekekkel. ha nem lesz ott a családja nap mint nap, lehet, hogy rájön, hogy mégis fontosak vagytok neki.
egyébként honnan tudod, hogy mást szeret? ő mondta? csak azért, mert nem minden pasi szerelmes ám másba, aki megcsalja a nejét. lehet, hogy csak valami otthoni feszültség vagy gond elől "menekül" máshova. próáltátok ezt már megbeszélni? ő mit szeretne?
2011. máj. 9. 13:11
Kapcsolódó kérdések: