Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek, ha mást szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha mást szeretnétek és nem a férjeteket?

Figyelt kérdés
Nincs se gyerek, se közös lakás, csak 3 év együttlét és - azt hiszem - egy elhamarkodott házasság egy külföldivel, aki nagyon rendes hozzám és ezért nem tudom elhagyni. Na meg a kötődés. És a szivemben egy valaki, de csak ott...

2013. jan. 22. 21:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez az, akit szeretek egy igen felelőtlen és ráadásul iszik is. Nem hiszem, hogy megváltozna. De ha őt nem számitanánk bele ebbe a témába, attól még nem tud boldoggá tenni a férjem, pedig jó velem.
2013. jan. 22. 22:41
 12/18 A kérdező kommentje:
...viszont a másik ember érzelmileg nagyon sokat tud adni, akár a nap 24 órájában is el tudnék beszélgetni vele...
2013. jan. 22. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Ugyanigy jartam .Hamar házasság külföldivel.Elmult a.szerelem de.megszoktam ...aztan beesett a gyerek.És mèg nehezebb lett minden.Mostmar lépnék..de a gyerek miatt nem.Annak idején.gyáva voltam.Ha teheted lépj.
2013. jan. 22. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Mit tud adni egy felelőtlen és iszákos ember azzal szemben, aki felelősségteljes, gondos és józan?

Vele élni pokol lenne. Maradj és álmodd köré azt a mennyországot, amit sosem tudna megadni neked.

2013. jan. 23. 01:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, vele nem sok esély lenne a hosszú távú normális életre...valószínűleg. De ettől a ténytől én még nem leszek boldogabb a férjemmel. :(
2013. jan. 23. 18:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor a helyzet faramucisága az, hogy bárkivel szerelembe tudnál esni, aki akaratlanul is számodra érzelmileg ad valamit. Akkor is, ha az egyoldalú, csak a te részedről létezik, és csak odaképzeled azokat az érzelmeket. Sivár és ingerszegény a házasságod, képes vagy BÁRKIhez kötődni, aki kedvesen szól hozzád. Ez nem normális dolog ám. Belenyugvás lehet megoldás, és érzelmi elfásulás, vagy fel kell bontanod a házasságod. Így csak házasságtörésbe sodrod magad, mert előbb-utóbb meg fog történni, aztán nem tudom, olyan férj, akitől elválni sem lehet, mit csinál a házasságtörő asszonnyal? Megkövezi, lenyakazza, vízbe fojtja?

Annak meg megint semmi értelme, hogy belemenj ilyen mártírkodásba. Szóval valamit lépned kell.

2013. jan. 24. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:
A legnehezebb dolog az életben saját magaddal őszintének lenni! Félelmetes tudd, lenni mikor bevallod magadnak hogy félsz az egyedülléttől, félsz bevallani magadnak, hogy a jelenlegi kapcsolatodban soha nem lehetsz igazán boldog, félsz bevallani saját magadnak, hogy ha ebben a kapcsolatban maradsz, akkor egy életen át csak vágyni fogsz valami után. Vágyni fogsz a szerelemre vágyni arra, hogy igazán szeressenek stb. Ebben a kapcsolatban nem vagy és nem is leszel boldog. De úgy gondolom, hogy az a másik sem az igazi számodra csak picivel többet nyújt, mint a jelenlegi párod! Legyen bátorságod őszintének lenned magaddal és ne legyél boldogtalan egy életen át! De ne ugorj bele valamibe, csak azért mert picit kedvesebb vagy valamiért jobb mint a mostani. Várd meg az igazit.
2013. jan. 25. 09:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 17-es. Nagyon tetszik, amit írtál. Az egyedülléttől is félek talán, pedig nem vagyok se túl idős ahhoz, hogy még újrakezdjem, sőt fiatal vagyok. De a legrosszabb az, hogy nehéz elhagyni valakit, aki amúgy meg normális és rendes hozzám. Viszont magányosnak érzem magam ebben a házasságban. Sokszor nagyon is...:( Igazából úgy érzem, mintha csak egy barát lenne, akivel egy albérletben lakok...
2013. febr. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!