Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Küteles vagyok e odaadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küteles vagyok e odaadni a gyermekemet?

Figyelt kérdés
a férjemmel külön mentünk de nem szeretném ha elvinné a gyerekemet hozzánk nem jöhet.a másik nagyszülőket a gyermek nem is ismeri milye jogai vannak ilyenkor egy apűnak és nekem is?
2009. aug. 31. 03:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

látni mindenképpen láthatja, ha megakadályozod, akkor bizony fizethetsz jópár 10ezrest, (de csak akkor, ha bejelenti, és csak akkor, ha másodszor is akadályozod, itt úgy olvastam, hogy először egy 50ezres lesz, aztán nem tudom hogy van)

de hozzád miért nem jöhet? ha 3 év alatti nem viheti el, de köteles vagy láthatást biztosítani. fizet gyerektartást? ha nem, akkor te meg be tudod hajtani bíróság útján rajta. ugyanis azt meg ő köteles fizetni.

2009. aug. 31. 14:37
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

nem indult válóper még nem adtam be csak egyszerűen külön vagyunk csak tisztában akarok lenni a dolgokkal

tehát menjek el a gyámügyre?

2009. aug. 31. 14:46
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
amíg nem zárult le a gyerekelhelyezés ugyanannyi joga van elvinni a fiatokat (UNIO területén belül bárhová, azt hiszem) mint neked.
2009. aug. 31. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
vagy lányotokat, bocsi. nem tudom milyen nemű. csak először mindenki fiúról beszél általában:)
2009. aug. 31. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Éjszakára nem viheti el,hiába nincs gyerekelhelyezés, mivel még 3év alatt van. Nekem ezt egy jogász mondta a családsegítőnél, úgyhogy ez biztos. És ha külön költözött, akkor kérhetsz gyerektartást. Ezt a bíróságnál tudod kérni. Ideiglenes gyerekelhelyezést is lehet kérni a bíróságon, ha gyors határozatot akarsz.
2009. aug. 31. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

önző vagy!

A gyereknek az apjára éppen annyira van szüksége mint az anyjára!Miért nem mehet hozzátok??????

A nagyszülők pedig biztosan nagyon szeretnék látni az unokájukat. Ne tolj ki a gyerekeddel...

2009. szept. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!