Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel? Tapasztaltak tanácsát kérném
Ne haragudj, tényleg nagyon sajnálom,ami veled történt, de miért csak a csajt akarod bántani?
Soha nem a 3. embert bántanám, okolnám, csakis kizárólag a férjemet!
Én nem értek egyet azzal, hogy a csaj nem érdemli meg a bosszút.
A csaj a "barátnője" volt, azaz bízott benne, mégis elárulta a kérdezőt.
A helyedben amúgy felhívnám a lány barátját és elmondanám neki, mi a helyzet.
A te barátod pedig csak akkor tehet ki téged a házból, ha ő kifizeti a részedet.
A bíróságon megpróbálhatod a láthatás jogát megtagadni tőle majd, arra hivatkozva, hogy agresszív, és félted tőle a gyermeket. A gyerektartást ettől függetlenül még fizetnie kell majd.
Egyébként nyugodj le, ne bánkódj, találsz te ennél az állatnál 100x jobbat is, aki majd szeret és megbecsül.
"ezek után még férfi nekem???? nem tudnék bízni!!! ha össze is jönnék valakivel szerintem kibírhatatlanul féltékeny lennék. "
Egy valamit jegyezz meg: nem szabad így gondolkodni! Attól, hogy egy "férfi" görény, még nem ilyen az összes többi. Ha így gondolkozol később, ahogy itt leírtad, az a jövőben tönkreteheti az összes kapcsolatodat, és ez csakis emiatt a pali miatt lenne. Ne add meg neki ezt az örömet. HIdd el, talpra tudsz állni, csak akarni kell! Más férfiban pedig ne őt lásd majd.
Pont ezert nem szabad 30 elott szulni munka nelkul fugve egy ferfitol.Egy okos no el tudja tartani magat es a gyereket amire oda jut hogy babaja lessz.
A jovoben ugy probalj meg elni hogy ne fuggj egy pasitol sem.
Sok sikert.
A munkatarsnoim nagy resze egyedulallo anya es ha parjuk van sajat lakasukban maradnak es kidobjak a pasit ha nem viselkedik.eros szabad nok.
szerintem keress fel egy ügyvédet, próbáld megtartani a házat, kérj gyerektartást, asszonytartást...., hisz nem te léptél félre, nem te vagy agresszív...
a családsegítő központban (sztem minden település, önkormányzat működtet ilyet) is tudnak segíteni.
a lényeg, hogy ne hagyd el magad, mert a kislányodnak szüksége van rád!
A helyzetem szinte ugyanez volt,csak nálunk 2 gyerek volt.Férjem el is költözött,gyerektartást viszont addig nem volt hajlandó fizetni,ameddig a bíróság nem kötelezi. Elmesélem mi mire jutottunk:
Először is kerestem ügyvédet.Elköltöztem albérletbe,mindent vittem ami az enyém,és a gyerekeké volt.A közösen szerzetteket otthagytam, összeírtam. Kulcsot nem adtam vissza.Közöltem,h az engedélyen nélkül nem költözhet be senki,a férjemen kívül. Időnként "hazalátogattam".Egyik látogatásomkor megszólalt a riasztó,megváltoztatták a kódót.Jelentettem az önkormányzatnál,akadályozzák a tulajdonomba való bejutást. Visszaváltoztatta.Közben elindult a válóper.2 évig harcoltunk.Nehéz volt közben 2 gyereket eltartani egyedül,gyerektartás nélkül.Belefáradt mindenki a harcba.Végül megállapodást ajánlottam.A teljes hitelt exnek kell fizetnie,cserében ő lakhat a házban akivel akar,én nem megyek be többet.A tulajdonrészemet a gyerekeknek ajándékozom.+gyerektartás,nem a bejelentett összeg,hanem a valódi 20%-a,visszamenőleg is,a válóper beadása előtti 6 hónapig! A közös ingóságok nagy része az enyém,a két autóból egyik enyém.Ex ugyan alkudozva de elfogadta,bíróság jóváhagyta. Ez két éve volt.Mostani helyzet:a gyámhatóság nem engedélyezte a hitellel terhelt ingatlan ajándékozását,így még az én nevemen van.Az ex és az (akkori) új élettársa a házban lakik,én nem megyek oda. Hitelt nyögik,gyerektartást fizeti.Nekem azóta van párom,és a két gyermekem mellé egy fél éves kisfiam.
Off:kedves 7-es te olyan buta vagy! Ha valaki max gyedet is kap,de nem kap gyerektartást és hitelt,meg rezsit kell fizetni,és persze enni is kell akkor sem elég.Ez nem kor függő.Nem mindenkinek van olyan háttere,h kap anyucitól egy lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!