Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Véleményetek szerint kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint kit válasszon a feleség?

Figyelt kérdés

A barátnőm férje külföldön dolgozik a barátnőm otthon nevelte a gyerekeket egy a mostani férjtől egy pedig az extől.

A jelenlegi férj a nyárra kivitte a családot ahol dolgozik az extől való gyermek csak 2 hetet töltött kint velük.Alig akarta hazaengedni a másik gyerekéhez. most azt mondja neki,hogy hagyja az exére a gyereket és menjen vissza. mert a feleségnek a férje mellett a helye.Szerintetek mi a jó döntés?

2009. aug. 29. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
ő ismeri, én nem dönthetek helyette. Aki nem kavar félre és szereti a családot, maradjon azzal.
2009. aug. 29. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
en biztos elkuldenem a p*csaba a ferjemet, az is a gyerekem, nem fogom lepasszolni olyan hosszu idore a kisgyereket.
2009. aug. 29. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Ha jól értettem, a jelenlegi férj azt szeretné, ha az asszony a közös gyerekkel ott maradna vele, a "régi" gyerek meg húzzon vissza az apjához.

Ez gusztustalan és szemétség, a feleségével és főleg a gyerekkel szemben, aki nem tehet arról, hogy elváltak a szülei. Amikor elvette az asszonyt, tudott a gyerekről, felelősséget vállalt érte is! Egyáltalán hogy van pofája olyat kérni, hogy a felesége válasszon a gyermeke és ő közötte!?

A nő helyében ultimátumot adnék, vagy apja lesz mind a két gyereknek, vagy fel is út, le is út!

2009. aug. 29. 21:42
 4/11 A kérdező kommentje:
ami a legdurvább hogy azzal zaklatja hogy ha nem megy vissza azt elhagyásnak veszi és adja be a válást a nagylány iskolát kezd fontos osztályt. volt már az apukájánál de hallani nem akar arról a kislány hogy az anyja elmenjen decemberig. az ex persze örül ő jó ötletnek tartja.
2009. aug. 29. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Jó kis játszma!! Itt kilóg a lóláb! Az elöttem szolónak van igaza. Gusztustalan a pasi kérése!
2009. aug. 29. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
21:42-nek igaza van. Akkor mért vette el, tudta, hogy van gyereke. Önző, és átverős típus. Nem lesz könnyű élete sem a feleségének, sem a korábbi gyereknek, de talán még a sajátjának se.
2009. aug. 29. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Én is 21,40-vel értek egyet.

De,az miért nem alternatíva,hogy kiköltözik a férjéhez a 2 gyerekkel?Neki 2 gyereke van nem csak 1.

Egyébként én nem biztos,hogy együtt maradnék egy ilyen férjjel sem kint sem itthon,aki ennyire gusztustalan és aljas.Hogy kérhet egy anyától ilyet?Ez a pasi nem normális!!!

2009. aug. 29. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen alapon inkább az ex mellett a helye.
2009. aug. 29. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

Szóval megzsarolta,hogy elválik tőle,ha nem hagyja otthon a gyerekét?Egy ilyen bunkóhoz csak gratulálni tudok.Én inkább egyedül nevelnék két gyereket,mintsem egy férfi kedvéért lemondjak egyikről is.

Ha ebbe belemegy,mi lesz a következő kérése?

Mert,hogy utána vérszemet kapna és azt hinné bármit megtehet az tuti!

2009. aug. 30. 07:23
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
Egyet kell nézni először, a gyereket. Az a fontos, hogy ő mit akar. Ha szívesen van apukájával és nem úgy van előadva, hogy őt a jelenlegi férj nem akarja, akkor maradjon vele. Azonban alapból undorító -bár sokan vannak úgy, hogy a másik gyerekét nem szívesen nevelik- ha a jelenlegi férj válással fenyegetőzik ez miatt, nagyon elgondolkodtató!
2009. aug. 30. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!