Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot chaten. Neki elég sok kedvence meg barátja van az adatlapja szerint. Hogyan érheném el, hogy engem válasszon a (gondolom) többi csaj közül?
Ő kezdeményezett, azt írta aranyos, meg csinos vagyok (képen látott).
Beszéljek vele minél többet? Nagyon bejön ő is nekem.
Milyen témákról, amelyek nem számítanak sznassz témáknak?
(snassz téma: család, szabadidő, hány éves, stb)
Mindketten egyetemre járunk.
Szerintem az egyetem mindig jó téma, nálam mindig bejött. De beszélhettek a bulizásról, itt az EB, legtöbb férfit érdekel a téma, ha téged is az nagy előny.
Ha elmélyül a kapcsolatotok, a szex is szóba kerülhet. Szerintem, ha egy férfi érzi, hogy ilyen téren nyitott, normális felfogású vagy, az csak előnyt jelent.
Szerintem ilyen esetben a férfinek is éreznie kell, hogy ő nem csak egy chates haver a többi közül, hanem "chates fiú, aki éredkel".
Remélem jól alakulnak a dolgok!
Petranova
Igen én is erre gondoltam h "jól" haladok, de lehet, hogy mással mégjobban halad :S
Ja, foci eb jó, mert én is nézem, szeretem a focit már 6 éve. Csak amelyik pasinak feldobom a témát, egyiksem foci-drukker XD.
szerintem ha nem jön be a foci, mint téma, akkor hozd fel a ivós-hányós történeteket...ha azsem akkor kezdj el cipőkről meg cosmopolitanokról beszélni...na ha az bejön neki akkor buzi:p
vagy egyszerűen hagyd hogy ő kezdeményezzen és akkor nem is bonyolítod túl az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!