Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ásó, kapa, nagyharang válasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ásó, kapa, nagyharang válasszon el egymástól?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, a kisfiam egy éves, kicsit több,mint másfél éve házasodtunk össze a férjemmel. Ebből kiderül, hogy ekkor már terhes voltam... 4 éve voltunk együtt és valószínűleg, ha nem estem volna teherbe, akkor nem jutott volna eszünkbe még összeházasodni, elég bizonytalan lábakon állt ekkor a kapcsolatunk. A férjemnek a gyermekünk születése után 1 hónappal szeretője lett, akivel fél évig tartott a viszonya, majd minket választott, bár szeretetből és kötelességtudatból, de nem szerelemből és nem hiszem, hogy nagyon boldog lenne. Azóta építgetjük a családi életünket, nevelgetjük a gyerekünket és az egész szörnyű. Boldognak kéne lennünk és a férjem igazán igyekszik, ahogy én is, de egyszerűen úgy élünk egymás mellett, mint két idegen, aki szerződést kötött egy gyermek felnevelésére. Látom rajta, hogy másra vágyik, más életre, ahogy én is. Kedves Asszonyok, akik már hosszabb ideje házasságban vagytok... Mit tanácsoltok? Ha voltatok már hasonló helyzetben...
2011. okt. 20. 11:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%

Alapvetően mi is a "becsúszott" terhesség miatt házasodtunk össze 5 év után, de a mi kapcsolatunknak nagyon jót tett a családalapítás, kiteljesedtünk.

Szerintem fiatalok vagytok még ahhoz, hogy így éljetek le egy életet. Én válnék, míg tart a jó viszony - a kisfiút is könnyebb lesz így felnevelni.

2011. okt. 20. 12:01
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha ennyire nehezen vagytok...Annak semmi értelme.Csak a gyermek miatt nem szabad együtt maradni.Menjetek különutakra.A fiatok biztosan nem veszi majd egyszerüen.Könnyebb most mint késöbb.....
2011. okt. 20. 12:04
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hiba volt összeházasodni, de mostmár nincs más hátra, be kell ezt látni, és előrelépni.

Inkább most egy "békés" válás, mint 5 év múlva egy "késdobálós-asztalcsapkodós-gyűlölködős". Lehetnétek jó barátok a volt férjeddel, hiszen ahogy látom, nem gyűlölitek egymást, csak hiányzik a szerelem. Sokkal nyugodtabb lenne úgy nevelni a kisfiút.

2011. okt. 20. 12:08
 4/20 anonim ***** válasza:

Ne kínozzátok magatokat egymással. ami nem megy, nem kell erőltetni, vagy most váltok el, amíg 30 évesen jó eséllyel találsz magadnak másik pasit, vagy 10 év múlva váltok el, és 40 évesen már nehezebb lesz társat találni..

A kicsi gyereket is jobban elfogadja egy idegen férfi, mégsem egy kamaszt kap, hanem egy édes csöppséget.

Szóval ne várj, ha márnincs szerelem és nem is lesz, felesleges így élnetek.

(az már más kérdés, hogy én nem szültem volna ennek a férfinak gyereket, elvetettem volna, mert mindenkinek egy élete van, és akkor vállaljon gyereket, ha az örömöt okoz, nem pedig gondot..bevallhatod, ha nem lenne gyerek, már rég továbbálltál volna és most boldog lennél..és nem is az apa kérdés a fő, hanem a pénz..)

2011. okt. 20. 12:14
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

Nekem most kicsit más jutott eszembe, mint előző válaszolóknak. Mindenki a válásra buzdít érthető módon...tehát nem leszólom őket-támadásokat megelőzve!

DE!!! most az csengett vissza a fülembe amit nagymamám oly sokszor mond el nekem, 24 éves vagyok, fél éve boldog házas :)nem baba miatt, szerelemből...

és az én nagyim mindig azt mondja: hogy az a sok válás...mert nem tartunk ki választottunk mellett, ha van egy kis baj, már futunk a bíróságra, és a végén összegzi: MIÉÉÉRT???AZ A MÁSIK JOBB LESZ??? :) nagyon igaznak tartom mondását, mert ha él valaki egy kapcsolatban ami ellaposodik ilyen olyan okok miatt, könnyen felkelti a figyelmét egy új, az elején csupa kedves, jó oldalát mutató férvi ill.nő..de később vele is ugyanúgy átlagossá fog válni minden..

100szónak is egy a vége, tedd fel magadnak a kérdést... SZERETEM??ha igen, tarts ki mellett, és igen is van mit munkálkodni építeni egy kapcsolaton,..ha ő is szeret...érdemes tenni érte,,,

ha részéről nem él ez a dolog, természetesen a gyerek sem hülye, észre fogja venni rövid időn belül, hogy anya apa nem túl kedvesek egymáshoz, és nem boldogok. Az pedig nem lenne túl jó.akkor tényleg sok boldogságot az új életedhez...

2011. okt. 20. 12:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Meg kellene beszélnetek, hogy van-e értelme ilyen formában együtt maradni ennek a "családnak". Csak a gyerek miatt nem érdemes együtt élni, különösen ha ő is érzi a szülei közötti szakadékot. Talán még neki is jobb lenne, ha a szülei külön élve, de azért közösen osztozva nevelik őt, miközben szülei is rátalálhatnak a valódi boldogságra, amíg esetleg nem lesz ahhoz is túl késő.
2011. okt. 20. 12:16
 7/20 .:Laci:. ***** válasza:

mért kell egy nem tervezett terhesség miatt egyből azt mondani, hogy jujj akk gyerünk gyorsan házasodni, ne mondhassa senki azt, hogy szerelem gyerek...

szerintem a házasság amolyan szent dolog ami akkor köttetik két ember közt mikor nagyon szeretik egymást és csak ezért, nem közbejött terhesség vagy épp valami más hasonlóan felesleges indok miatt...

ha nem voltál a házasság előtt sem boldog teljesen, nem érezted azt, hogy semmi kétely nincs benned a pároddal kapcsolatban és teljesen jól megértitek egymást, még a vitás helyzeteteket is meg tudjátok úgy oldani, hogy mindenkinek jó legyen ne csak neked vagy neki vagy épp a gyereknek, akkor az én megítélésem szerint a házasság felejtős mert nincs meg köztünk az ami egy harmonikus jól működő 40-50 vagy akár több időre köttetett házassági fogadalomnál lennie kéne. lehet persze kevesebb ideig is együtt lenni, de mielőtt kimondja az igent valaki le kell játszani magában a köröket, hogy most vajon le tudnám-e élni vele az életem, meg tudnám-e neki bármi hibáját amit elkövet az évek alatt? vagy akármi másról ami felmerült a kapcsolatotok alatt még az eljegyzés és a házasság előtt. szerintem a legideálisabb mikor semmi kétely nincs benned és a párod az a személy akit istenítesz mindig mindenekelőtt akárhogy is fog változni az elkövetkezendő évek alatt akár külsőre akár belsőre...

2011. okt. 20. 12:17
 8/20 anonim ***** válasza:

"mert nem tartunk ki választottunk mellett, ha van egy kis baj, már futunk a bíróságra, és a végén összegzi: MIÉÉÉRT???AZ A MÁSIK JOBB LESZ??? :)"

Azért a megcsalás az nem "kis baj", és igen, ha talál egy hűséges pasit, aki szereti, akkor sokkal jobb lesz.

2011. okt. 20. 12:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Igen, azért írtam, hogy ez nem minden esetre érvényes, és ha náluk sajnos férje nem szereti, akkor nem fog működni. eZT CSAK mellékesen, a jobb esetekre írtam ,h ez jutott eszembe :) Férjének is szólt kicsit, bár ezt az "üzit" ő úgysem kapj ameg :)
2011. okt. 20. 12:26
 10/20 anonim ***** válasza:

Itt a pont..Van, akivel nem érdemes vesződni...Nem kellett volna hozzá se menni, nade ez már késő bánat..

az a lényeg, hogy gyorsan döntsétek el mi legyen, a fiatalság és a szépség múlandó :S

2011. okt. 20. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!