Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, mert rohmosan romlik a kapcsolatunk a párommal a közös gyerekünk "betegsége" miatt. Mi tegyek?
Én nagyon feminista vagyok
De te nem a kérdező kérdésére válaszoltál.
S honnan tudod, hogy mindent rosszul csinál?
Tanácsot kért nem megszégyenítést.
Nem mindenki tanulja évekig, a pszichológiát.
Az nem kerül pénzbe, hogy fogod a gyermekedet, beöltöztök annak megfelelően, hogy minden nap rendszeresen egy kicsit fussatok, vagy gyalogoljatok, vagy ha van és lehet, akkor kerékpározzatok, hasonló sportokat végezzetek.
Másrészt, ha most 3 éves, mikor, hova fog bekerülni, ha bekerül ovodába, és hány éves korában fog iskolába menni?
Akkorra hogyan fogja tudni megtanulni azt a nyelvet, ahol most éltek annyira, hogy az oviban, és a suliban értse majd, miről van szó? És te miből, hogyan tanulod most a nyelvet, hogy jobban tudj boldogulni, és hogy majd a gyermekednek is tudj segíteni?
"Tanácsot kért nem megszégyenítést."
Adtam tanácsot: vigye orvoshoz és sportolni. Erre ő csak besértődött, hogy ugyan nincs pénz ilyesmire.
sajnálom h ezt gondolod
DE a legtöbb "hiper" gyerek egyszerűen neveletlen és elkényeztetett, de ez jó indok h nem anyuka a hibás
sok anya rámondja a gyerekére mert nem a sarokban üldögél hanem aktívan játszik a gyerek
magyarán divatbetegség lett
ha az orvos is rámondja h hiper akkor az más esett
mióta laktok kint ?
mi változott a gyerek életében az elmúlt évben?
a gyerekek sok esetben így vezetik le az otthoni feszültséget
vagyis fordítva kell csinálni
előbb magatokat tedd rendben és a gyerek ha megérzi a nyugisabb légkört akkor lenyugszik
pl vigye el apuka a játszóra jobban figyeljen a gyerekre
ne veszekedjen veled
szal párterápia majd ha gyerek viselkedése nem változik akkor akkor orvos neki
Nem hiszem hogy baj lenne a kicsivel vagy a nevelésével itt 2 stresszben élő felnöttről van szó akik a gyerekre vetititik ki a gondjaikat.
Fontos hogy magatokba nézetek ti nem tudjátok a rátok nehezedő stresszt kezelni.
Ti mozogjatok többet, citromfű tea, magnézium, levendula fürdő... ez segitene megnyugodni a nap végén.
Fektetéskor meg az ingerszegény környezet a fontos
mikor inni kér, pisilni kell te tudod hogy nincs baja tehát nem is reagálsz ilyenkor bemész hozzá 1 simogatás jó éjszakát és kimész, ha a kicsi megy ki kézenfogva szó nélkül visszafektetitek, ha eleget ismétlitek megtanulja hogy nem történik semi érdekes nem fog anyit kelni.
Jajj, én ugyanígy voltam vele, aztán a kezebe vettem az irányítást. Nekünk is majdnem ráment a házasságunk, és abban az időben én is sértésnek vettem, ha valaki engem kritizált a gyerek viselkedése miatt. Végül elgondolkodtam és taktikát váltottam. FOGLAKOZÁSOKAT, közös játékokat vezettem be. A nap végén, mire apa hazajött, a gyermekem örömmel szaladt elé, mutatva az aznapi alkotásainkat. Én sem vettem észre, hogy nem foglalkozom a gyermekemmel eleget. (Mert az, hogy egész nap törökülésben ültem mellette, esetleg tologattam kicsit a kisautót, negyedannyira nem volt hatékony, mint 20 perc székalagutas Őrjöngés, vagy egy jó kis temperás festés, kézlenyomat készítés... :) )
Kezdetnek próbálkozz ebből. Nagyon jó kis blog. A címlap első bekezdése nagggggyyyon igaz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!