Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás, elég ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Apám 10.000 Ft-t gyerektartást fizet, elég lenne nektek? :)2013. jan. 13. 01:52
11/16 anonim válasza:
Erre való az időtartam bemásolása ;)
12/16 anonim válasza:
Ha apukád ennyire kevest keres, nem kellett volna vállalni a téged anno. Még szerencse, hogy anyukád nem ilyen és ő el tud tartani, különben ha apukádon múlna, már intézetben lennél, mert ha nyukádnak is csak 10ezer forintja lenne rád, már éhen haltál volna. Sajnállak nagyon, szörnyű, milyen apukák vannak, szerintem azt is hagyná, hogy éhen halj.
13/16 anonim válasza:
Apukád keres 50. ezret, abból nektek ad 10. ezret akkor 40. ezre marad.
Te kapsz 10. ezer gyerektartást, 12200 családi pótlékot és anyukád kap 10 ezer adókedvezményt. Ez majdnem annyi rád amennyi Apukád havi jövedelme.
Nem sok pénz, de ha nem tud többet adni akkor ez van.
14/16 anonim válasza:
Kedves 12/13 as válaszoló, Te tudod hogy mennyit fogsz keresni 3 év múlva?? Nevetséges vagy. Tudod ebben az országban manapság sokan csak éhbérért tudnak dolgozni. Látszik te ne szűkölködtél még soha. Ez az összeg is van, ezt is a gyerekre lehet költeni. Tudod néha 10 ezer is 10 ezer. Főleg hó végén
16/16 anonim válasza:
Az én apukám elég gazdag keres havonta vagy 2millió forintot az üzleteiből de eleinte 50.000ft-ot most már csak 15.000ft-ot küldd...semmire sem elég ennyiből 2 héten sem tudok szinte enni a suliban..szóval kérjed anyukád segítségét és mondd meg neki hogy szerinted ez elég kevés pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!