Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megváltozot mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lia89 kérdése:

A férjem megváltozot mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk eggyüt,de 4 éve amiota anyósomnál élünk megváltozot én 23 éves vagyok ő 35 amikor megismertem nagyon jó ember volt és van egy 5 kislányunk is most karácsonykor azt kértem tőle szeresen és törödjön velem ujra hisz 7 hónapos terhes vagyok a második gyermekünkel és roszul esik hogy mindig számítogépezik és amit az anyja mond az ugy van,ezért a válasza azt volt hogy a kislány szeme elöt megvert és azt mondta nemtetszik el lehet menni.Én 23 éves vagyok ö 35 éves soför sosincs ithon és az anya azért szeretné ha elhagyna mert jól keres.Valaki tud tanácsot adni mit tegyek régen jó ember volt!
2013. jan. 7. 10:36
1 2
 11/14 poiu ***** válasza:
A helyzet változott. Valójában nem a férjeddel élsz, hanem az anyukájával, ami abnormális mindenkinek. MIért nem adsz neki egy ultimátumot? Fél éven belül saját lakás - ha olyan jól keres, kaphat hitelt. Nem tudhatom, lehet, hogy a férjed egy állat, lehet hogy Te egy nem szerethető nő vagy, bármi lehet, de nem normális dolog egy távollévő férj anyjával élni. Ha???
2013. jan. 8. 22:26
 12/14 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazad van megpróbálok beszélni vele hogy menjünk el mert sokszor az anya kavar mert amikor ithon van igy szeret meg ugy amikor a párom nincs dolgozik akor még a sógorom is rám szál neki meg máshogy mondják el lépnem kel nekem van egy házam miskolc mellet visza kell csaljam mert itt Szekszárdon tönkre megyünk.Lehet és érzem hogy szeret mert tavaly megkaptam álmaim autóját és elvit magával 3 hétre kamional és ot éreztem hogy szeret de amikor haza jön más lesz ezt nem értem?
2013. jan. 9. 11:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

anyukám, a gimiset azért írtam, mert eddig jó ha egy szót le tudtál írni helyesen. ne haragudj, de ez szégyen. ha tanultál volna inkább a pasizás helyett, akkor eszedbe nem jutott volna 18 évesen szülni és ilyen függő helyzetbe hozni magadat.

anyósoddal beszélj, a férjeddel is beszélj, h változhasson a hozzáállásuk. mert ha itt panaszkodsz, azzal nem oldasz meg semmit.

ja, és valóban, én nem vagyok ilyen helyzetben, mert szoktam gondolkodni mielőtt cselekszem. lehet nekem nincs 2 gyerekem 25 éves koromra, viszont van egy olyan párom aki érzelmileg is mellettem áll, nem csak a pénzt dobálja szeretetpótlóként.

2013. jan. 10. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13-as, igen, és nem is ver meg.

Furcsállom, hogy azt javasolja sok válaszoló, hogy költözzenek el anyóstól, meg beszéljenek...stb.

Basszus, megverte a 7 hónapos terhes feleségét! Innentől szerintem nincs miről beszélni, meg minek elköltözni... Aki egyszer megteszi, az többször is megteszi.

Kedves kérdező, te meg szerintem nem vagy normális, hogy ezt eltűröd. Ebben fognak felnőni a gyerekeid, remek életük lesz. Biztos jót tesz egy 5 éves kisgyereknek, hogy azt látta, hogy az apja megveri az anyját. És majd azt gondolja, hogy ez a normális... :(

2013. jan. 11. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!