Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megváltozot mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lia89 kérdése:

A férjem megváltozot mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk eggyüt,de 4 éve amiota anyósomnál élünk megváltozot én 23 éves vagyok ő 35 amikor megismertem nagyon jó ember volt és van egy 5 kislányunk is most karácsonykor azt kértem tőle szeresen és törödjön velem ujra hisz 7 hónapos terhes vagyok a második gyermekünkel és roszul esik hogy mindig számítogépezik és amit az anyja mond az ugy van,ezért a válasza azt volt hogy a kislány szeme elöt megvert és azt mondta nemtetszik el lehet menni.Én 23 éves vagyok ö 35 éves soför sosincs ithon és az anya azért szeretné ha elhagyna mert jól keres.Valaki tud tanácsot adni mit tegyek régen jó ember volt!
2013. jan. 7. 10:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
7 hónapos terhesen megvert? Hát mit mondjak erre, nagyon jó ember lehetett régen. De most?!! Én a helyedben elköltöztem volna az 5 éves lányommal együtt tőle, és nem szülnék ebbe a kapcsolatba 2. gyereket. Ha nem tudtok dűlőre jutni, nem jó már együtt, akkor menjetek külön.
2013. jan. 7. 10:43
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

megvert???? ha nem lennél terhes, akkor is feljelenthetnéd!

ha mindenképpen vele akarsz maradni, akkor sürgősen költözzetek el az anyóstól (lehetőleg ne a saját szüleidhez)

2013. jan. 7. 10:52
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha 4 eve megváltozott minek vállaltal vele megegy gyereket? Mondjuk 16 évesen se kellett volna kapcsolatot kezdeni es 18 évesen szülni......
2013. jan. 7. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

nagyon menő lehettél, h gimis korodban 20on éves pasi k.rogatott, de inkább a tanulással foglalkoztál volna, és akkor nem lennél ebben a helyzetben.

2. gyerek ebben a helyzetben? gumiról hallottál már?

sajnálom szegény gyerekeket...

ha nem tetszik, tényleg menj el, mert egy 35 éves ember már nem változik. uralkodik feletted, és nagyon függő helyzetbe hozott. azon gondolkodj, h hogyan mássz ki ebből.

2013. jan. 7. 11:07
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Te 18, a férjed 30 éves volt, amikor az első gyermeketek megszületett. Ezek szerint neked se szakmád, se munkahelyed, csak a jól kereső férjed van!

Bizony fel van adva a lecke, ahogy mondani szokták, mert vagy tűrsz tovább férjedtől is és anyósodtól is, de legalább a megélhetésetek biztosított, nemcsak a tied, a gyermekeké is, no meg a lakás sem albi.

Ha elhagyod, marad a 2 gyerek után a csp, ill. gyerektartás a férjedtől, meg a gyed. És ezekből nemcsak enni és ruházkodni kell, de még lakást, rezsit, hasonlókat is.

Nagyon gyorsan beszélj a saját szüleiddel, nézz körbe, ha hazaköltözöl, milyen további lehetőségeid lesznek. Az biztos, hogy a napi verésre, a napi megaláztatásra nem építeném az életem.

2013. jan. 7. 11:17
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Le lehet pontozni, de erre csak annyit tudok mondani ha magadtól nemtudod, hogy mit kell tenni akkor nálad van gond és nem vagy ép! Bocsi
2013. jan. 7. 11:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Van hova menned? TE sz´üleid tudnak segiteni? Esetleg nezzd meg a neten a legközelebbi anyaotthont. Neked ös a gyerekeidnek is nyugalomra van szükseged. Elöfordult mar maskor is hogy megvert; Latszik a mostaninak a nyoma; MEnj vele orvoshoz, vetess latleletet. Tudom nehez lesz az elkövetkezendö idöszak, de nem maradhattok ilyen körülmenyek között. Sok sikert.
2013. jan. 7. 11:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a te férjed az anyja nélkül is állat.Nem is értem miért vállaltál be még egy gyereket ha láttad megváltozott.Most már mindegy,gyerek jön.Csináltál magadnak még nagyobb gondot.Ez a pasi ezentúl is verni fog téged.Ott kell hagynod a magad és a gyerekeid érdekében.Minden kép jelentsd fel,és menj a szüleidhez ha vannak.Vagy család segítő.Azt mondta nem tetszik el lehet menni..hmm hát mutasd meg nem tetszik
2013. jan. 7. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Megvert 7 hónapos terhesen a lányod előtt, és te még ott vagy????

Sürgősen keress valami módot az elköltözésre.

Én sem értelek, hogy ilyen helyzetben miért vállaltál még egy gyereket. De már mindegy... Szerintem beszélj a szüleiddel, mondd el nekik, hogy mi történt, és költözz haza a gyerekkel.

2013. jan. 7. 12:44
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!De az aki a gimiset irta válogasa meg egy kicsit hogy mit ir mert örüljön neki hogy nem járt így még a nevét sem válalja!A töbiek pedig aranyosak hogy válaszal segítenek nekik anyit hogy a férjem állandóan azt mondja imád és most is x öszeget utalt amit költsek amire tetszik ez az amit nem ért meg nekem nem kell tömérdek pénz csak szeretet.
2013. jan. 8. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!