Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ugye tényleg nincs bocsánat?
Figyelt kérdés
Sose gondoltam volna, hogy ilyenre képes a férjem :( Többet ivott a kelleténél (jóval) és addig piszkált, hogy adjak neki egy pofont, mert megérdemli, amíg meg nem tettem. Kértem előtte sokszor szépen, hogy hagyjon békén, menjen aludni, de csak húzgált meg rángatott. Amikor megkapta, utána pedig bevert nekem egy olyat, hogy monoklim van, miközben az anyukámat emlegette... Annyira nem tudom hova tenni és nagyon bánt a dolog. Megmondtam neki, hogy én itt végeztem vele, mert ezt nek tudom és nem is akarom megbocsátani. Jól gondolom?2012. dec. 29. 11:29
51/54 omba válasza:
Részegen sem csinál mást az ember, mint amit gondol, csak kevesebb gátlással.
52/54 anonim válasza:
ez nem egy reflex lehetett? vagy direkt csinálta? Minden esetre szemétség volt, hogy így becserkészett.Mit mond azóta? kijózanodott már? Én egyszer a férjemre borítottam egy tál szotyihélyat, és a gumi talpú cipőmmel "meglegyintettem" és kiugrott az ágyból, és úgy nekem rontott, hogy eltört a szegycsontom és a bordám. Kb 8 öklös teli ütést kaptam. (boxol) Én ezt meg tudtam bocsátani, mert soha előtte nem fordult elő ilyesmi, pedig még a mai napig szét van esve a csontvázam szerkezete, ha úgy mozdulok minden irányba kisugárzik a törés helyétől. rossz helyen ért az ütés a szegycsont ez egyik fő tartó szerkezet a testben. ezzel ellentétben, hogy meg is csalt, már sokkal nehezebb megbocsátani, de nekem ez az ütés dolog valahogy nem olyan nagy ügy a lelki terrorhoz képest. Szóval van ettől rosszabb is, annyira nem kell úgy érezned, hogy most mindennek vége. A beszólós f*aszkalapokkal meg ne foglalkozz, ezen az oldalon mindig van egy két gyökér aki ezzel szórakozik hogy mást szétolt.
53/54 anonim válasza:
szia lehet hülyeséget irok de nekem ez jutott eszembe először .. a férjed céges bulin volt haza ment részegen és követelte hogy üsd meg mert megérdemli..ez nekem arra utal hogy a céges bulin megcsalt és bűntudta volt lehet csak nekem jutott ez eszembe de .....ha igy van minden jogod megvolt a pofonra ha nem így volt akkor is mert mér csinál ilyeneket... mikor te szépen várod haza várnám hogy mi is történt ha lehet ird meg,,köszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!